Βαθμολογία

Αστέρας έξι αστέρων…

Ευρεία νίκη με σκορ 6-2 πήρε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου, απέναντι στον Σ.Σ. Ραψάνης για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και όπως φανερώνει το σκορ, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στην νίκη.

Στο 10ο λεπτό ο Βασίλης Βαλώζος άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, κάνοντας το 1-0. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ευαγγέλου σημείωσε το 2-0, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι μείωσαν πρόσκαιρα σε 2-1 με τον Κατσαμάκα. Ο Ζαφειρούλης λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, έκανε το 3-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το Μελισσοχώρι, συνέχισε να πιέζει και έτσι στο 55’ κέρδισε πέναλτι με τον Ζαφειρούλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ευαγγέλου, που ήταν εύστοχος και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1. Στο 75’ ο Ζαφειρούλης έγραψε το 5-1, ενώ το 6-1 σημείωσε ο Κουτσογιάννης. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Σ.Σ. Ραψάνης, ήταν να μειώσει σε 6-2 στο 85ο λεπτό, με πλασέ του Τζέβρι Σινάν.

Αστέρας Μελισσοχωρίου(Ηλίας Αράπης): Γάτσιος, Παπαϊωάννου, Τζεμολάρι, Παναγιωτόπουλος(70’ Αγγελούλης λ.τ.), Καραπέτσας, Γουρνάρης, Βαλώζος Β.(80’ Κουρούπης), Κουτσογιάννης, Ζαφειρούλης, Ευαγγέλου, Λιάγκας(85’ Βαλώζος Αχ.).

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας(75’ Γκιώνης), Βάρσος, Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Σινάνι Β., Σινάνι Κ., Σινάν Τζ., Μπούρος, Γκαραγκούνης Ντ.(46’ Κουτσιάκης), Κατσαμάκας.

Γιώργος Μητσιούλης