Βαθμολογία

Πρώτη νίκη για τον Μυραϊκό

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε ο νέος χρόνος για την ομάδα του Μυραϊκού, που κατάφερε να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, μιας και κέρδισε με σκορ 2-1 την Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 30ο λεπτό, όταν ο Ασημακόπουλος έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά για τον Νέστορα, που κέρδισε τον Κατσούλη και έκανε το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Ασημακόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατσούλη για το 2-0. Από εκεί και πέρα, το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Πέτσα, δύο λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι.

Μυραϊκός(Θανάσης Κατσανούλης): Καραφέριας, Βλάνδος, Αρχοντής, Μπλιάτσιος, Ζαχαριάς, Καραγιάννης, Ασημακόπουλος, Ζαφειρίου(85’ Αετόπουλος), Κωσταρέλος(46’ Παπαχρήστου Παν.), Τουρβάτσιος(70’ Κατσανούλης Χρ.), Νέστορας.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Κατσούλης, Καραμπέρης, Δημακόπουλος, Σακελλαρίου, Μάρκου(60’ Παπαγεωργίου), Τίμπας, Αναγνώστης, Καψιώχας, Μισαηλίδης(70’ Μπασαγιάννης), Κομισόπουλος(70’ Καρακώστας), Πέτσας.

Γιώργος Μητσιούλης