Βαθμολογία

Παρά τις ευκαιρίες το πήρε στο τέλος

Νίκη με σκορ 1-0 σημείωσε ο Ηρακλής Λάρισας επί του Φιλοκτήτη Μελιβοίας και έτσι ο Κώστας Τσώτσος έκανε ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο της ομάδας της Λάρισας. Οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν γκολ και να τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι, ωστόσο αυτό συνέβη στα τελευταία λεπτά.

Στο πρώτο μέρος, ο Ηρακλής απείλησε με τον Μπέη, τον Νάστα και τον Ζαφειρίου, ενώ και στο δεύτερο ο Νάστας ήταν πολύ δραστήριος και δημιούργησε κάποιες φάσεις μαζί με τον Φιλίππου. Από την άλλη, η ομάδα της Μελιβοίας, έχασε ευκαιρίες με τους Γκιουρσάνη, Γκόλαντα και Παναγιώτη Πασιά.  

Τελικά, το 1-0 σημειώθηκε στο 85ο λεπτό, όταν ο Γιαννακόπουλος επιχείρησε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει στον Μούτσα, που έκανε το 1-0 και χάρισε έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του, που παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου και ισοβαθμεί με το Βλαχογιάννι.

Ηρακλής Λάρισας(Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Μούτσιος, Τσέλιγκας, Πότσης, Γιαννακόπουλος, Ντονούδης, Μπέης, Ζαφειρίου, Φιλίππου(80’ Μούτσα), Κουρούμαλος(90’ Κασνακούδης), Νάστας.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας(Αποστόλης Έξαρχος): Μπανταβάνης, Λιάκος(67’ Σουφχάρας), Πλατσάς, Πενίκης, Κατσιάνος, Καρβούνης, Παπαηλίας, Γεωργούλας(60’ Γκιουρσάνης), Πασιάς Παν., Ντούμος, Γκόλαντας(70’ Γκουντάρας Η.).

Γιώργος Μητσιούλης