Βαθμολογία

Μπήκε καλά στο νέο έτος ο Φαλανιακός

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Φαλανιακός, απέναντι στον Δαμασιακό και πρόσθεσε ακόμα ένα τρίποντο στην συγκομιδή του, φτάνοντας έτσι στην 7η θέση και τους 29 βαθμούς. Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες φάσεις, η εμπειρία των παικτών του Φαλανιακού μέτρησε περισσότερο και έτσι οι γηπεδούχοι έφτασαν σε αυτήν την νίκη.

Η ομάδα του Φεραίου Γιαννακού, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Παπαγεωργίου με εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Ιγγλέζο στην περιοχή, που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, ο Δαμασιακός προσπάθησε να απαντήσει, όμως το σουτ του Μπουνέ κατέληξε άουτ. Στο 6’ ο Τσιτουρτζής έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα.

Στο 22ο λεπτό, ο Μπουνές δοκίμασε ένα σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Ωστόσο στο 30’ ο Αλεξανδρής, σημείωσε το 2-0, βάζοντας γερές βάσεις στην νίκη της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό. Στο 80’ ο Παπαγεωργίου έκανε το 3-0 με έναν πολύ περίεργο τρόπο, καθώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Ο Δαμασιακός, είχε ακόμα μια καλή ευκαιρία να πετύχει γκολ, όταν στο 84ο λεπτό ο Βίδρας έστειλε την μπάλα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Ζουρλαδάνης, Φατούρας, Βαρσάμης, Πανταζής Γ., Κόκκινος(80’ Κακαράντζας), Λιλολάρι, Παπαγεωργίου, Καρυώτης(75’ Σακελλαρίου), Πανταζής Θ.(70’ Αλατάς), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Μπακαΐμης(79’ Βίδρας), Λέτσιος, Καρακάνος, Τσιάλτας, Λόλας, Μουσιάρης, Μπουνές(63’ Σεΐζης), Μπουκουβάλας, Τσιτουρτζής.

Γιώργος Μητσιούλης