Βαθμολογία

Και πάλι μοναξιά για τα Βούναινα!

Η ΑΕ Βουναίνων εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το στραβοπάτημα των Βρυσιών στο Κιλελέρ, καθώς επικράτησε της Αναγέννησης Φαρσάλων με σκορ 1-0 και απολαμβάνει και πάλι την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία.

Ήταν ένα μέτριο και μοιρασμένο σχετικά παιχνίδι για τις δύο ομάδες, ωστόσο τα Βούναινα αξιοποίησαν την καλή τους εμφάνιση στο πρώτο μέρος φτάνοντας στην νίκη.

Το μοναδικό τέρμα που έκρινε τον αγώνα πέτυχε στο 12ο λεπτό με απευθείας φάουλ ο "σπεσιαλίστας" του είδους, Σταύρος Τσαπράζης.

Η Αναγέννηση εμφανίστηκε καλύτερη στο δεύτερο μέρος από ότι στο πρώτο, είχε τον έλεγχο, αλλά αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες καθότι η άμυνα των Βουναίνων ήταν εξαιρετικά στημένη.

Έτσι η ομάδα του κ. Χατζηλιάδη κράτησε την νίκη, που την επαναφέρει στην κορυφή του 2ου ομίλου.

ΑΕ Βουναίνων: Καραποστολης Γ., Τριτόπουλος, Αγγλόπουλος (85' Ντουρουντάκης), Σάλτας, Φαρμάκας, Παλάσκας, Γκέκας, Μερτζανίδης, Τζιάτζιος (75' Λεμονής), Τσαπράζης Στ., Χατζηλιάδης Κ. (76' Δαούλας).

Αναγέννηση Φαρσάλων: Γκατζανάς, Κούρο (75΄Μπουλούτσος), Μπουλάρι, Μπόγκας, Τριανταφύλλου (83' Μουτκανάς Θ.), Τσιάμπας, Τράντος, Ρούμπας, Τζερεμές, Θεοχάρης Κ., Χριστοδούλου.