Βαθμολογία

Ισοπαλία με πολλά παράπονα στο Κιλελέρ

Στο Κιλελέρ η τοπική ομάδα έχασε σωρεία ευκαιριών, όμως δεν μπόρεσε να αποφύγει την λευκή ισοπαλία με αντίπαλο τον Απόλλωνα Βρυσιών, τον οποίο ήθελε να νικήσει για να μπορέσει να τον πλησιάσει στην βαθμολογία. Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μεν γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την αλλαγή που έγινε στους διαιτητές την τελευταία στιγμή, ενώ οι δε φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τις αποφάσεις του πρώτου βοηθού.

Ο Απόλλωνας ξεκίνησε πιο δυνατά τον αγώνα και στο 4' δεν μέτρησε τέρμα σε σουτ του Ζητούνη, για το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας διαμαρτύρονται ότι πέρασε την γραμμή.

Στο 25' ακυρώθηκε γκολ του Ζιόμπουρα για το Κιλελέρ ως οφσάιντ, ενώ στο 35' έχασε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος οι "κιτρινόμαυροι" είχαν δύο πολύ καλές στιγμές σε δύο κεφαλιές του Χατζηλαδά στο 60' και στο 62' που πέρασαν και οι δύο άουτ, ενώ στο 75' η κεφαλιά του Τζαμπάζη χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο γκολκίπερ των Βρυσιών απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Γούση.

Στο 78' ακυρώθηκε γκολ του Θανάση Ζιόμπουρα με απευθείας φάουλ, καθώς ο Γούσης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, αφού επηρέαζε το οπτικό πεδίο του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Α.Ε. Κιλελέρ στο 89' διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή του Χατζηλαδά μέσα στην περιοχή.

Ακόμη, οι γηπεδούχοι είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες με κύριους εκφραστές τους Χατζηλαδά, Γούση και Χατζόπουλο, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ. Από τη άλλη ο Απόλλωνας είχε τρεις ανεπανάληπτες ευκαιρίες με τους Δημήτρη Αρβανιτοζήση σε δύο περιπτώσεις και με τον Μπακογιάννη.

Α.Ε. Κιλελέρ: Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Θ., Φιλοκώστας, Κοκότσικας, Θεοδωρόπουλος, Χατζόπουλος, Γούσης, Ζιόμπουρας Απ. (55' Χατζηλαδάς), Κασσιός, Γουρνάρης, Τσαμπάζης (75' Μπαλλάς).

Απόλλων Βρυσιών: Μητσιόπουλος, Αγγελάκης, Μπερσάνης, Γιαντσίδης, Γαϊτανίδης, Στεφανής, Βαΐτσης, Μπακογιάννης, Αρβανιτοζήσης Ι. (80' Καναβός), Αρβανιτοζήσης Δ., Ζητούνης.

Διαιτητές: Χύτος, Διαμαντής, Γούλας.