Βαθμολογία

Δεν σταματούσε με τίποτα ο Παλάσκας

Ευρεία νίκη με σκορ 5-0 πήρε ο Αμπελωνιακός, απέναντι στον Ηρακλή Χάλκης και συνέχισε να προπορεύεται βαθμολογικά, έχοντας παράλληλα μεγάλη διαφορά από τις ομάδες που τον ακολουθούν. Μεγάλος πρωταγωνιστής στην νίκη της ομάδας του Τάκη Παραφέστα, ήταν ο Παλάσκας, που κατάφερε να σημειώσει τα τέσσερα από τα πέντε συνολικά τέρματα της ομάδας του.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Παλάσκα να κάνει το 1-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και έχασαν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες με τους Κώστα Κουσιώρα και Τζατζάκη να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παλάσκας συνέχισε να κάνει τα δικά του. Έτσι, στο 52ο λεπτό σημείωσε το 2-0, ενώ στο 56’ τέλειωσε όποιες ελπίδες είχε η ομάδα της Χάλκης, κάνοντας το 3-0. Στο 62ο λεπτό, ο Παλάσκας έκανε το 4-0, ενώ το τελικό 5-0, διαμόρφωσε στο 78ο λεπτό ο Γρηγορίου, έπειτα από όμορφη ενέργεια των Πατρίκου και Βούκια.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Χατζούλης, Πρικάκης(72’ Πατρίκου), Γκόλτσος, Τζιαρτζιάνης, Μπίκος, Κούρο, Τσετιροκλής(74’ Μπαρμπαγιάννης), Γρηγορίου, Κακαβίτσης(72’ Βούκιας), Παλάσκας.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης, Κοτάκος(80′ Σταμάτης), Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Ρέψης(70′ Πρίφτης), Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης(80′ Τσιλιάκος Ι.), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.

Γιώργος Μητσιούλης