Βαθμολογία

Την λύτρωσε στο ντεμπούτο του ο Πατσιωτός

Ονειρικό ντεμπούτο με την φανέλα της Δόξας Βλαχογιαννίου πραγματοποίησε ο Στέλιος Πτσιωτός, ο οποίος με δικό του πέναλτι χάρισε την εντός έδρας νίκη στην ομάδα του με σκορ 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο μέρος και στο 19' είχε δοκάρι σε απευθείας φάουλ του Τζιόλα.

Η επόμενη καλή φάση για τους γηπεδούχους δημιουργήθηκε στο 35' όταν και κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού μέσα στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στέλιος Πατσιωτός ο οποίος δεν αστόχησε πετυχαίνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο δυνατός αέρας έπαιξε τον ρόλο του και οι παίκτες του Αβέρωφ εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός αυτό προς όφελος τους αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Το Βλαχογιάννι έχασε μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση νίκη στο 77', όταν σε δύο περιπτώσεις Λιόλιος και Πατσιωτός δεν μπόρεσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Μεγάλη στιγμή όμως χάθηκε και για τους φιλοξενούμενους στο 80', όταν σε σουτ του Ταρταμπούκα από καλή θέση μέσα στην περιοχή, ο Χαλκιάς έδιωξε σωτήρια με τα πόδια.

Νέα ευκαιρία για την Δόξα στο 88' σε τετ-α-τετ του Λιόλιου, ο οποίος όμως άνοιξε πολύ την μπάλα και εκείνη έφυγε άουτ.

Η τελευταία καλή φάση στο ματς καταγράφηκε στο 89' για το Αβέρωφ. Μετά από γέμισμα που έγινε πίσω από το κέντρο, η μπάλα λόγω του δυνατού αέρα έσκασε μια φορά στο έδαφος και πήρε τροχιά προς τα δίχτυα, όμως ο Χαλκιάς απομάκρυνε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ διατηρώντας το "0" και χαρίζοντας ουσιαστικά την νίκη στην ομάδα του.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Παναγιώτου (50' Αναγνώστου), Αθανασούλης, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μίσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Πατσιωτός, Τζιόλας, Δήμος (75' Μίσιος Δ.).

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Μηνάς (90' Τσαντζαλής), Τσιρβούλης, Κλεισιάρης, Κολοβός (55' Γκουτσιούδης), Ντούγκος, Βαΐτσης, Γουργιώτης, Ελευθέρογλου, Ταρταμπούκας.

*φωτογραφία αρχείου