Βαθμολογία

Πάρτι Βράκα-Τσιώλη, θρίαμβος Γλαύκης!

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δάφνη Γλαύκης που επικράτησε εντός έδρας του Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τους Νίκο Τσιώλη και Νίκο Βράκα που έκαναν ότι ήθελαν μέσα στο γήπεδο, χαρίζοντας ουσιαστικά στην ομάδα τους μια δίκαιη επικράτηση.

Το σκορ για την ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη άνοιξε στο 20' ο Πρίφτης με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Νίκου Τσιώλη, ενώ στο 29' ο Βράκας με σουτ μετά από κεφαλιά πάσα του Νίκου Τσιώλη πέτυχε το 2-0.

Ο Αχιλλέας μείωσε προσωρινά στο 35' σε 2-1 με τέρμα του Σβερκούλη, ενώ στο 40' θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, αλλά είχε δοκάρι σε προσπάθεια του Κομισόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Φαρσάλων στάθηκε και πάλι άτυχη, καθώς στο 55' είχε νέο δοκάρι με τον Βούλγαρη.

Και αφού η ομάδα του Παναγιώτη Κορδαλή δεν μπορούσε να ισοφαρίσει, η Δάφνη καθάρισε την υπόθεση νίκη στο 80'. Μετά από επέλαση του Πίρε και πάσα στον Νίκο Βράκα, ο δεύτερος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε για να διαμορφώσει το τελικό 3-1.

Δάφνη Γλαύκης (Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Αποστόλου, Αλεξανδρής, Υφαντής, Πρίφτης, Βεργής, Βράκας (84' Τζιότζιος), Πίρε, Τσιώλης Ν. (64' Χατζηγιάννης), Μίχος (75' Τσαγκάλης).

Αχιλλέας Φαρσάλων (Παναγιώτης Κορδαλής): Κουτσουκέρας, Πατσούρας, Κουτσουκέρας Θ. (75' λ.τ. Τλούπας), Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης, Κομισόπουλος, Σβερκούλης, Ζαγγανάς (25' λ.τ. Βούλγαρης), Μπένος, Τσούλης (65' Βόπης).