Βαθμολογία

Καββαδίας – Ευστρατίου πήραν από το χέρι το Ελευθεραί!

Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η ομάδα του Ελευθεραί επικρατώντας με σκορ 5-2 του Μεγάλου Αλεξάνδρου Χαλκιάδων. Η φιλοξενούμενη ομάδα έκανε συγχώνευση με την ομάδα του Άρη Χαράς που αγωνιζόταν στο Γ’ τοπικό και για πρώτη φορά παρουσιάστηκε με αυτή τη σύνθεση και από τις δύο ομάδες.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς ήταν καλό έχοντας και καλό καιρό στο πρώτο μέρος, μέχρι σχεδόν το ημίωρο το Ελευθεραί αν και είχε την κατοχή δεν μπορούσε να βάλει γκολ. Οι Χαλκιάδες ανταποκρίνονταν σωστά και έπρεπε να φτάσουμε στην εκπνοή του ημιχρόνου για να ανοίξει το σκορ ο Ευστρατίου.

Στην επανάληψη έγιναν αρκετές καλές φάσεις για το Ελευθεραί και στο 66’ κατάφερε ο Καββαδίας να κάνει δύο τα τέρματα για την ομάδα του. Έξι λεπτά αργότερα όμως ήρθε η απάντηση από τον πολύ καλό Μαρβαντάι Γκένι που μείωσε σε 2-1. Οι μονομαχίες συνεχίστηκαν με πολύ αέρα όμως, οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες και στο 85’ ο Καββαδίας διπλασίασε τα τέρματα του και έκανε το 3-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Παπανικολάου μείωσε για τους Χαλκιάδες και πάλι, στην εκπνοή του αγώνα είχαμε και πέναλτι και στις καθυστερήσεις ο Ευστρατίου έκανε ευρύ το σκορ για την ομάδα του πετυχαίνοντας και το 5-2.

Το φιλμ του αγώνα

8’ Πολύ κοντά στο χώρο της μικρής περιοχής, βρέθηκε ο Ευστρατίου ακάλυπτος, έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

42’ Ο Καββαδίας έκανε το σουτ μέσα στην περιοχή, πήρε ο Ευστρατίου και με σουτ έκανε το 1-0.

43’ Ο Καραγιάννης έπιασε σουτ στην κίνηση έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

60’ Ο Καββαδίας με τον Ευστρατίου έκαναν το ένα – δύο με τον τελευταίο από πολύ κοντά να κάνει το σουτ και να αποκρούει όμορφα ο Τζιγκούρας.

61’ Ο Ευστρατίου βρέθηκε τετ α τετ και έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

66’ Ο Μέκρας την σέντρα, ο Καββαδίας το σουτ μέσα στην μικρή περιοχή έκανε το 2-0.

72’ Αντεπίθεση για τους Χαλκιάδες από δεξιά, με τον Παπακωνσταντίνου, στρώθηκε η μπάλα στον Μαρβαντάι και έκανε το 2-1.

74’ Ο Ευστρατίου βρέθηκε τετ α τετ, ωραία απόκρουση από τον Τζιγκούρα.

76’ Ωραίο σουτ του Πιστάλη από το κέντρο, δύσκολη επέμβαση από τον Τζιγκούρα.

85’ Ωραία πάσα του Ευστρατίου, ο Καββαδίας έκανε το 3-1.

87’ Σέντρα ο Παπακωνσταντίνου, κεφαλιά ο Παπανικολάου και έγινε το 3-2.

90’ Ανατράπηκε ο Καββαδίας από τον Τζιγούρα, εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 4-2.

91’ Ο Ευστρατίου τους πέρασε όλους και πλάσαρε από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 5-2.

Ελευθεραί: Μπακαρός, Αντωνόπουλος, Κατσαβριάς, Μέκρας Χ., Καρβούνης, Μέκρας Γ., Καραγιάννης (86’ Ευαγγέλου), Φανίδης (55’ Καβράκος), Γκουντρουμπής (73’ Πιστάλης), Ευστρατίου, Καββαδίας.

Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων: Τζιγκούρας, Κυριάκου (70’ Παπακωνσταντίνου), Λαζαρίδης, Δημουλάς (60’ Μαρβαντάι Τζέιμς), Ρουμάνης, Μητσόπουλος, Μπόγκας, Νασιούλας, Παπανικολάου, Τασιόπουλος (46’ Νιαβής), Μαρβαντάι Γκένι.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Γιάντσης, Τσιαπλές.

Μεταγραφές για το Ελευθεραί!

Η ομάδα απέκτησε τον Θεοδώρου Ευάγγελο (αμυντικό χαφ από τον Ηρακλή Λάρισας) και τον Αντωνόπουλο Χρήστο (αριστερό χαφ από τους Αγίους Αναργύρους). Τις επόμενες ημέρες αναμένονται να γίνουν και άλλες δύο μεταγραφές.

Από το Ελευθεραί στους Αγίους Αναργύρους

Το τελευταίο του παιχνίδι έκανε ο έμπειρος παίκτης του Ελευθεραί Χρήστος Ευαγγέλου ο οποίος θα αγωνίζεται από εδώ και πέρα στην ομάδα των Αγίων Αναργύρων. Ο ίδιος σε δηλώσεις του στο athleticlarissa.gr ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια του Ελευθεραί, εύχομαι ολόψυχα η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της που είναι η άνοδος στην Α1. Και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στον πρόεδρο που είναι και φίλος μου κ. Θανάση Τόλια».

Δύο μήνες εκτός ο Παλαμίδας

Ο Βασίλης Παλαμίδας από τους Χαλκιάδες βρέθηκε στο ματς αν και τραυματίας (χιαστό και μηνίσκο), θα απέχει το λιγότερο δύο μήνες και σίγουρα θα στερήσει την ομάδα του από την προσφορά του.

*Αργότερα περισσότερες φωτογραφίες.