Βαθμολογία

Πήρε δύο, έδωσε δύο ο Αχιλλέας!

Τις πρώτες προσθήκες για την μεταγραφική περίοδο του Γενάρη, αλλά και τις πρώτες αποχωρήσεις ανακοίνωσε ο Αχιλλέας  Νεοκαισάρειας. Η κατερινιώτικη ομάδα  ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου αμυντικού μέσου Ζαχαρία Δημητρουλόπουλου  που έμεινε ελεύθερος από τον Πανηλειακό και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Κατερίνης, Καστοριά, Εορδαικό, Φωκικό, Ερμιονίδα, αλλά και την ένταξη του 24χρονου επιθετικού Γιάννη Ζαχαράκη ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ  Κύμης και φόρεσε ακόμη την φανέλα των Νίκης Βόλου, Ολυμπιακού Βόλου, Οικονόμου Τσαριτσάνης, Αχιλλέα Δομοκού τις προηγούμενες σεζόν.

Και οι δυο ποδοσφαιριστές  αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του τεχνικού Απόστολου Στύλου. Μάλιστα προπονούνται με την ομάδα από την Παρασκευή και αναμένεται έστω και ανεπίσημα να ντεμπουτάρουν στο αυριανό φιλικό του Αχιλλέα κόντρα στον  «συμπολίττη» Βατανιακό.

Παρελθόν από την ομάδα του Αχιλλέα αποτελούν  οι νεαροί Λάζαρος Γελαδάρης και Θανάσης Τρικαλόπουλος, οι οποίοι  παραχωρήθηκαν  σε Πύδνα  Κίτρους και ΑΕ  Καρίτσας  αντίστοιχα, ομάδες της Α΄ ΕΠΣ  Πιερίας, καθώς δεν πήραν χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.