Βαθμολογία

Γεωργίου: «Με τον κόσμο μας για την πρόκριση»

Συνέντευξη έδωσε στο ok radio 104,8 και στην εκπομπή "Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Λάρισας" με τους δημοσιογράφους Γιώργο Σιώχα, Χριστίνα Σκάρπου και Αντώνη Κυριτσάκα ο ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου, Άκης Γεωργίου. Αναφορικά για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα ο Άκης ανέφερε:

Η ομάδα του Τυρνάβου δείχνει από πέρυσι την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει στο πρωτάθλημα της Football League, κερδίζοντας άνετα την παραμονή της στην κατηγορία. Δυστυχώς φέτος αν και κρατήσαμε την ίδια συνταγή κάποια αποτελέσματα ήταν άτυχα και σε μερικά ακόμα δεν ανταποκριθήκαμε όπως θα έπρεπε. Δυστυχώς, λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων έπρεπε να παρθεί μια απόφαση. Προπονητής και πρόεδρος αποφάσισαν από κοινού να λύσουν την συνεργασία τους για να γίνει ένα ηλεκτροσόκ στην ομάδα. Με την έλευση του νέου προπονητή, κάτι άλλαξε στην ομάδα και πιο πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι. Η ισοπαλία με την ΑΕΛ στον πρώτο αγώνα του κ. Χαραλαμπίδη και οι σπουδαίες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Λαμία μας τόνωσαν τη ψυχολογία και μας πείσμωσαν ακόμα περισσότερο. 
Δυστυχώς στον αγώνα με τον Αιγινιακό δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα, μιας και που υπήρχε πολύ κούραση από τα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Τώρα είμαστε έτοιμοι 100% για τον αγώνα με τον Φωκικό για το πρωτάθλημα, ώστε με τους τρεις πόντους να ξεκολλήσουμε από τον πάτο της βαθμολογίας.

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης ο Άκης επισήμανε: Είναι το ιστορικότερο παιχνίδι του Τυρνάβου και η μεγαλύτερη ευκαιρία να διακριθεί μέσα από το κύπελλο. Με νίκη ή ισοπαλία ο Τύρναβος θα περάσει στην επόμενη φάση και θα μπει πιο δυνατά στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Επιπλέον θα είναι και ένα πολύ σημαντικό έσοδο για την ομάδα. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο να έρθει να στηρίξει αυτή τη μοναδική ευκαιρία, να μας δώσει ώθηση, να πάρουμε την πρόκριση. Ένα γήπεδο με κόσμο για μας τους ποδοσφαιριστές είναι πιο ελκυστικό για να αγωνιζόμαστε

Για την προσωπική του απόδοση σχολίασε: Είναι πολύ σημαντικό για μένα τα δύο γκολ που πέτυχα με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Λαμία. Νιώθω σε πολύ καλή κατάσταση και σιγά σιγά βελτιώνομαι όλο και περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί βοηθάω και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Στόχους για την ομάδα και τον ίδιο προσωπικό: Σίγουρα ο στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν η παραμονή στην κατηγορία. Παρόλο τη θέση που βρισκόμαστε πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μπούμε στα play out και μάλιστα θα προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε σε μια καλή θέση. Το πρωτάθλημα έχει πολλούς αγώνες ακόμα και θέλει πολύ καλή προετοιμασία και υποστηρικτή διοίκηση για να βγάλει μια ομάδα όλη τη χρονιά. Εμείς είμαστε πολύ τυχεροί σαν ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου γιατί έχουμε μια πολύ υγιή διοίκηση δίπλα μας που μας πιστεύει και μας υποστηρίζει. Προσωπικά θα έχω πετύχει τον στόχο μου μόνο να καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα. Δεν μπορεί να υπάρξει ποδοσφαιριστής που να θεωρεί ότι έχει επιτύχει τους στόχους του, και η ομάδα να έχει αποτύχει.

Για το τέλος της χρονιάς: Ο Ηρακλής και η Λαμία θεωρώ ότι είναι οι δύο ομάδες που έχουν την μεγαλύτερη πιθανότητα να μπουν στα play off και ακολουθεί η ΑΕΛ που είναι τεράστιος σύλλογος αλλά έχει κάποια μικρά εσωτερικά θέματα αυτή τη περίοδο. Από την άλλη πλευρά, για τα play out είναι πολύ νωρίς να συζητάμε αφού οι πιο πολλές ομάδες είναι πολύ κοντά στην βαθμολογία.  

Για τον πρόεδρο: Aναφορικά για τον πρόεδρο κ. Βασίλη Μπρέζα από πέρυσι που με προσέγγισαν να έρθω στον Τύρναβο είχα ακούσει τα καλύτερα. Ενάμιση χρόνο τώρα όμως το έχω διαπιστώσει σε καθημερινή βάση. Είναι τυπικότατος στις υποχρεώσεις του, σε μια χρονική περίοδο που οι πιο πολλοί αντίστοιχοι πρόεδροι αποφεύγουν να πληρώσουν τους ποδοσφαιριστές τους, και για έναν ποδοσφαιριστή όταν είναι τακτοποιημένος οικονομικά μπορεί να είναι προσηλωμένος μόνο στο ποδόσφαιρο είναι και πιο αποδοτικός. Επιπλέον ο κ. Μπρέζας είναι ένας άνθρωπος με αγνές προθέσεις για το ποδόσφαιρο και βρίσκεται όλη μέρα δίπλα στην ομάδα.
Οργανωτικά γίνανε κάποια λάθη πέρυσι, μιας και υπήρχε η απειρία της πρώτης χρονιάς στην Football League αλλά φέτος η λειτουργία της ομάδας πάει πολύ καλύτερα.

Για τις μεταγραφές: Έχουν έρθει τρεις καινούργιοι ποδοσφαιριστές που δείχνουν έτοιμοι να βοηθήσουν τα μέγιστα. Ο Τάσος Κυριάκος είναι πολύ γνωστός ποδοσφαιριστής με πλούσιο βιογραφικό και θα μάθουμε πολλά και από αυτόν. Θα προσαρμοστούν γρήγορα  στην οικογένεια του Τυρνάβου χάρη στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Για το γήπεδο και τον κόσμο: Για μας είναι μείον το γεγονός που παίζουμε στον Αλκαζαρ, γιατί είναι ένα πολύ μεγάλο γήπεδο και δεν μπορούμε να το κάνουμε έδρα. Αν και η διοίκηση βάζει λεωφορεία για δωρεάν μετακινήσεις των φιλάθλων είναι πολύ δύσκολο τη σήμερον ημέρα να γεμίσεις ένα γήπεδο σε άλλη πόλη. Παρόλα αυτά ο κόσμος του Τυρνάβου ξεπερνά πολλές φορές τον κόσμο από άλλες ομάδες που αγωνίζονται στη πόλη τους. Αν μπορούσαμε να αγωνιζόμαστε στο δημοτικό στάδιο του Τυρνάβου σίγουρα ο κόσμος θα το έκανε μια πολύ ισχυρή έδρα.