Βαθμολογία

Υπόθεση ενός ημιχρόνου

Υπόθεση ενός ημιχρόνου, αποδείχτηκε η νίκη του Χειμαδίου επί του Τοξότη με σκορ 3-1 για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι είχαν εύκολο απόγευμα και θεμελίωσαν την νίκη τους από το πρώτο μέρος της αναμέτρησης.

Στο 17ο λεπτό, ο Ζησόπουλος έκανε το 1-0 και έβαλε μπροστά το Χειμάδι. Στο 28’ ο Καραντώνης Γ., έκανε το 2-0 βάζοντας τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του. Ωστόσο, ο Πεζής μείωσε σε 3-1, βάζοντας και πάλι τον Τοξότη στο παιχνίδι, στο 35ο λεπτό. Το τελικό 3-1, σημείωσε ο Νούσιος Γ. του Β. με ατομική ενέργεια στο 40ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, ο αποβλήθηκε ο Γκοργκόλης και από εκεί και πέρα, ο Τοξότης προσπάθησε να απειλήσει με τους Βαλιώτη, Κίτσιο και Σαπουνά όμως να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Κλέιβι, Τσιαγκούλης Κ., Καραντώνης Λ., Σεβδαλής, Τόπης(76’ Λίταινας Γ.), Γκοργκόλης, Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ. του Β., Λίταινας Α.(65’ Κοντογιάννης), Λίταινας Μ., Ζησόπουλος(72’ Νούσιος Γ. του Α.)

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλας, Σταυρόπουλος(75’ Γκαραβέλης), Ράπτης, Σαπουνάς, Νταναβάρας, Τσούτσος, Πεζής(42’ Βαλιώτης), Τάκε, Κίτσιος.

Γιώργος Μητσιούλης