Βαθμολογία

Ασταμάτητοι και το 2015!

Και το νέο έτος ασταμάτητοι συνεχίζουν να είναι οι Αμπελόκηποι, που πέρασαν και από την Νέα Πολιτεία επικρατώντας της Ομόνοιας με σκορ 2-0.

Η εμπειρία των ερυθρόλευκων έπαιξε τον ρόλο της απέναντι στην απειρία των πιτσιρικάδων, οι οποίοι γνώρισαν δίκαια την ήττα αν και θα μπορούσαν σε κάποιες περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο να έχουν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ.

Οι φιολοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 20' με τέρμα που πέτυχε ο Ντέιβιντ με φοβερό πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ραχωβίτη.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 70', όταν ο Τριτάρης Β. μετά από ωραία συνεργασία Ραχωβίτη και Ποντίκα νίκησε τον γκολκίπερ της Ομόνοιας.

Οι Αμπελόκηποι έχασαν ακόμη κάποιες καλές ευκαιρίες με τους Μπαματσιά, Μπαντούκα και Τριτάρη Β. για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Α.Ο. Αμπελοκήπων: Κακαρδάκης, Τσόγκας, Ποντίκας (85' Δούκας), Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Μπαματσιάς, Ραχωβίτης, Ντέιβιντ, Τσάκε Εννέα (45' Τριτάρης Αχ.), Τριτάρης Β. (80' Μπαντούκας).