Βαθμολογία

6άρα για καλή χρονιά!

Τις άγριες διαθέσεις του έδειξε με το "καλημέρα" στο νέο έτος ο Πανιώνιος, ο οποίος συνέτριψε την Δήμητρα Αγιάς στην έδρα της με το βαρύ 6-1.

Η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με τον Παϊτέρη, ο οποίος 20 λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Το γεγονός αυτό δεν επηρέασε καθόλου την ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε άλλα πέντε τέρματα. Στο 50' ο Ευθυμίου Παρασκευάς πέτυχε το 0-2, ενώ στο 55' ο Σαμαράς με κεραυνό μέσα από την περιοχή μείωσε προσωρινά σε 1-2 για την Δήμητρα.

Από εκεί και έπειτα όμως το παιχνίδι ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Αρχικά, ο Σωτήρης Ελιζόπουλος από πάσα του Νίκου Στρατή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-3 για τον Πανιώνιο, το 1-4 πέτυχε ο Κίτσας Παναγιώτης μετά από ωραία συνεργασία με τον Στρατημάκη, ενώ λίγο αργότερα ο Στρατημάκης μετά από πάσα του Κίτσα Παναγιώτη έκανε το 1-5.

Το τελικό 1-6 για τον Πανιώνιο διαμόρφωσε ο Δημόπουλος με ατομική ενέργεια που ξεκίνησε από τον χώρο του κέντρου.

Δήμητρα Αγιάς: Ανδρίτσος, Χαϊδούσης, Μητρακόπουλος, Κουρούκας, Τσαγκαλάς, Μπίμπας, Ανδρίτσιος, Γαλάνης, Τσάμπας, Γεράκας, Σαμαράς.

Πανιώνιος Ν. Σμύρνης: Ευθυμίου Ν., Ευθυμίου Π., Βασιλείου Π., Σκέντζας Βασ., Ελιζόπουλος Σ., Κίτσας Γερ. (70' λ.τ. Στρατής), Βασιλείου Παρ. (65' Κίτσας Ι.), Δημόπουλος, Κίτσας Γ. (58' Στρατηνάκης), Κίτσας Παν., Παϊτέρης.