Βαθμολογία

Με το δεξί τη νέα χρονιά η ΑΕΛ!

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ΑΕΛ το 2015 κερδίζοντας στο στάδιο Αλκαζάρ την Αναγέννηση Καρδίτσας με σκορ 2-0. Τα δύο πανέμορφα γκολ σημείωσαν οι Καρανίκας – Πινδώνης, ένα σε κάθε ημίχρονο.

Η αναμέτρηση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με την ΑΕΛ όμως να παίρνει μια σημαντική νίκη - τριάδας ενόψει της συνέχειας. Λίγα πράγματα η Καρδίτσα που δεν εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες που είχε.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ελάχιστος κόσμος παρακολούθησε το ματς και αρκετά συνθήματα από τους οργανωμένους κατά της διοίκησης της ΑΕΛ. Το μόνο που ζέστανε τον κόσμο, ήταν τα δύο γκολ.

Τίποτα αξιόλογο, παιχνίδι κέντρου, αρκετά λάθη και δυνατά μαρκαρίσματα στο πρώτο ημίχρονο. Καμία τελική δεν είχε η Αναγέννηση, αν και είχε καλή παρουσία.  Κακό το θέαμα και στην επανάληψη, κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και τα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή.

Την ερχόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ζάκυνθο εκτός έδρας και θα ολοκληρώσει τον πρώτο γύρο στο Αλκαζάρ όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή.

Το φιλμ του αγώνα


19’ Ο Καρανίκας πιάνει ωραίο αριστερό σουτ εκτός περιοχής, νικά τον Μέλκα και κάνει το 0-1. Στο δεξί παραθυράκι πήγε η μπάλα, υπέροχο τέρμα.

21’  Ευκαιρία για δεύτερο γκολ από την ΑΕΛ. Ο Πινδώνης έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα λίγο άουτ.

44’ Η μπάλα στον Γκούρτσα από πλάγια δεξιά, τελευταία στιγμή ο Κουλίδης ανέκοψε τον επιθετικό της ΑΕΛ σε κόρνερ.

60’ Πολύ ωραία μπαλιά του Μπιτέλη στον Γκουγκούδη, ο τελευταίος τετ α τετ με τον Αποστολίδη με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ να διώχνει σωτήρια τον κίνδυνο.

72’ Μετά από γέμισμα και κεφαλιά-πάσα του Περίκο η μπάλα έφτασε στον Πινδώνη ο οποίος έπιασε ένα γεμάτο σουτ από κοντά και έγραψε εύκολα το 2-0.

ΑΕΛ (Σάκης Αναστασιάδης): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κοντοδήμος, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Νεμπεγλέρας (62’ Περίκο), Μελισσάς, Καρανίκας, Μπλέντι, Πινδώνης, Γκούρτσας (93' Τσεμπερίδης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Αναστασιάδης): Μέλκας, Σάββας, Παπαργυρίου, Στάμος, Οικονόμου, Κουλίδης, Γκουγκούδης, Νίκιτς (45’ λ.τ. Υφαντής), Τζέκος (78’ Παναγιωτόπουλος), Μπιτέλης, Μαυρίας (57’ Βουτσιάς).

Διαιτητική τριπλέτα: Σημαιάκης, Κελάζογλου, Σίπκας.