Βαθμολογία

Γιουβέντους: Δεν ανανεώνει ο Τέβες!

Ο Κάρλος Τέβες είπε όχι σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Γιουβέντους καθώς θέλει να εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα ως το καλοκαίρι του 2016 που θα μείνει ελεύθερος.

Εχει αρκετό χρόνο στη διαθεσή του ο Κάρλος Τέβες, για να σταθμίσει τα δεδομένα όσον αφορά το μέλλον του στη Γιουβέντους. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και προς το παρόν αρνείται να το επεκτείνει έως το 2018. Η πρόταση ανανέωσης "κυκλοφόρησε" ευρέως στα ιταλικά ΜΜΕ και ο Αργεντινός φορ ρωτήθηκε σχετικά, όταν επέστρεψε στην πατρίδα του για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς.

«Εχω πει ότι στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου. Δεν θέλω να υπογράψω επέκταση, γιατί έτσι αισθάνομαι αυτή τη στιγμή. Ολοι το γνωρίζουν αυτό, από τη στιγμή που πήγα στη Γιούβε» είπε ο 30χρονος επιθετικός. Σε περίπτωση που φύγει από το Τορίνο το 2016, είναι δεδομένο ότι θα επιστρέψει στη Μπόκα Τζούνιορς, στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. «Εχω ακόμα 1,5 χρόνο συμβόλαιο και ξέρω ότι είναι δύσκολο να φύγω, από τη στιγμή που παίζω καλά σε τόσο υψηλό επίπεδο. Προτιμώ όμως να αντιμετωπίζω ψύχραιμα την κατάσταση, να διασκεδάζω και να μην παθαίνω ψύχωση με την ιδέα να επιστρέψω στη Μπόκα» πρόσθεσε ο Τέβες.