Βαθμολογία

Super League: Οι αήττητες έδρες!

Τα… κάστρα της «μεγάλης» κατηγορίας που στέκουν ακόμη όρθια λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισού είναι στην Τρίπολη, την Βέροια, την Ξάνθη, το Περιστέρι και την Κομοτηνή

Δυο «στροφές» πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος της Super League υπάρχουν ακόμη έδρες που δεν έχουν… αλωθεί. Συνολικά πέντε είναι λοιπόν τα… κάστρα στη «μεγάλη» κατηγορία που συνεχίζουν να μένουν αλώβητα στις… επιθέσεις. Αήττητοι λοιπόν συνεχίζουν εντός έδρας οι Αστέρας Τρίπολης, Βέροια, Ξάνθη, Ατρόμητος και Πανθρακικός (σύμφωνα με την βαθμολογική τους θέση).

Αστέρας Τρίπολης

Οι Αρκάδες έχουν συγκομιδή συνολικά 15 βαθμούς στο «Θ. Κολοκοτρώνης» όπου μετρούν 4 νίκες (Ξάνθη, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός) και 3 ισοπαλίες (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Παναιτωλικός)

Βέροια

Η «βασίλισσα του Βορρά» στηρίζει πολλά στη δύναμη της έδρας της καθώς από τους 25 βαθμούς που έχει συνολικά, τους 19 τους οφείλει στα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ημαθία. Συγκεκριμένα, μετράει 6 νίκες (Νίκη Βόλου, Πλατανιάς, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Κέρκυρα, Ξάνθη) και μόλις 1 ισοπαλία (Πανιώνιος).

Ξάνθη

Οι Ακρίτες έχουν μετατρέψει το γήπεδο των Πηγαδίων σε μια από τις ισχυρότερες έδρες του πρωταθλήματος καθώς τους έχει δώσει συνολικά 19 βαθμούς σε επτά αγώνες. Οι Θρακιώτες λοιπόν έχουν πετύχει 6 νίκες (Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Νίκη Βόλου, Καλλονή, Λεβαδειακός) κι έχουν παραχωρήσει 1 ισοπαλία (Κέρκυρα).

Ατρόμητος

Το Περιστέρι ήταν ανέκαθεν στη Super League μια από τις έδρες που κανείς δεν περνούσε εύκολα και αυτό επιβεβαιώνεται και την τρέχουσα σεζόν. Ο Ατρόμητος λοιπόν μετράει στο γήπεδό του 5 νίκες (Λεβαδειακός, Ξάνθη, Αστέρας Τρίπολης, Ολυμπιακός, Πλατανιάς) και 3 ισοπαλίες (Εργοτέλης, Βέροια, Παναιτωλικός)

Πανθρακικός

Μπορεί στη συνολική βαθμολογία να μην φαίνεται, καθώς εκτός έδρας έχει μόλις 1 βαθμό, αλλά η έδρα του Πανθρακικού τον έχει βοηθήσει αρκετά. Στο γήπεδο της Κομοτηνής λοιπόν οι Θρακιώτες μετρούν συνολικά 11 βαθμούς καθώς έχουν 2 νίκες (Πλατανιάς, Πανιώνιος) και 5 ισοπαλίες (Βέροια, Αστέρας Τρίπολης, Εργοτέλης, ΟΦΗ, ΠΑΣ Γιάννινα)

Πηγή: onsports.gr