Βαθμολογία

Ντόικιτς, η δεύτερη προσθήκη

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει την απόκτηση του Μπόγιαν Ντόικιτς. Ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός (30 ετών, 25/10/1984) είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια και η απόκτηση του ήταν βασικός μεταγραφικός στόχος του Αγροτικού Αστέρα», ήταν η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο 30χρονος πρώην κεντρικός αμυντικός του Πιερικού, που επέλεξε να φοράει το νούμερο «60», μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το ρόλο που έπαιξαν οι Ηλίας Θεοδωρίδης και Περικλής Αμανατίδης στην επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στους «σταχυοφόρους», ενώ δήλωσε έτοιμος να προσφέρει άμεσα στην νέα του ομάδα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Ήδη πριν μου μιλήσει ο μάνατζερ μου για τον Αγροτικό Αστέρα, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για την οργάνωση και την οικονομική υγεία του συλλόγου λόγω της παρουσίας του προέδρου, του κ. Θεοδωρίδη. Μόλις μίλησα και με τον προπονητή, τον κ. Αμανατίδη, ο οποίος με εντυπωσίασε με τα πλάνα του για την ομάδα, βεβαιώθηκα ότι εδώ θέλω να βρίσκομαι», και συμπλήρωσε:

«Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου και θέλω με τη βοήθεια των συμπαικτών μου να κάνω περήφανο τον κόσμο της ομάδας με νίκες και διακρίσεις».