Βαθμολογία

«Σφήνα» της Λίβερπουλ για Μπεραχίνο

Έτοιμη να επιστρέψει και να διεκδικήσει τον Σαΐντο Μπεραχίνο από τα χέρια της Τότεναμ είναι η Λίβερπουλ, που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα καταθέσει προσφορά στην Γουέστ Μπρομ αλλά δεν προτίθεται επ’ ουδενί να δώσει τα λεφτά με τα οποία αξιώνει ο σύλλογος τον χαρισματικό επιθετικό.

Το ενδιαφέρον των «κόκκινων» για το νεαρό Άγγλο είχε απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τον Τύπο, αλλά τα 25εκ. λίρες που ζητούν οι «baggies» αποτέλεσαν τεράστιο εμπόδιο.

Τα μετέπειτα δημοσιεύματα προσέθεσαν στο «παιχνίδι» και το όνομα της Τότεναμ, όμως η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς παρουσιάζεται διατεθειμένη να κάνει νέο δυνατό «μπάσιμο» κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που ξεκινά σε λίγες ώρες.

Όπως όμως αναφέρεται και παραπάνω, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να σκορπίσει τα χρήματά του για ακόμη μία φορά και έτσι θα επιδιώξει να κάτσει στο τραπέζι με τον σκληρό διαπραγματευτή και πρόεδρο της Άλμπιον, Τζέρεμι Πιρς, για να κατεβάσει αισθητά το ποσό.

Τέλος όσον αφορά την Τότεναμ, κύριος στόχος φαντάζει ένας όχι και τόσο παλιός γνώριμος του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο Τζέι Ροντρίγκες της Σαουθάμπτον, αλλά ο τραυματισμός του στο γόνατο ίσως προσφέρει μια ενδιαφέρουσα μάχη για τον Μπεραχίνο.