Βαθμολογία

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 29 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Ευτυχία Καραχάλιου και Κων. Κουτσογιάννη, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Δεκεμβρίου 2014, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

• Επιβάλλει την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (μέχρι την 2/1/2015), σε εκπρόσωπο της ομάδας Δάφνη Γλαύκης, για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας (18/12/2014).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ

• Στην ομάδα Δάφνη Γλαύκης επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά εκπροσώπου της στον αγώνα της 18/12/2014 με αντίπαλο τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

LIKAI B., Δολιχιακός, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
PERGJONI J., ΠΟ Ελασσόνας, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΤΖΙΟΥΡΑΣ Κ., Κίσσαβος Συκουρίου, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΜΗΤΟΥΛΑΣ Ν., Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του συγκεκριμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.