Βαθμολογία

Κυριάκος: «Ο Τύρναβος θα σωθεί»!

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Τυρνάβου, Τάσος Κυριάκος, μίλησε τηλεφωνικά στον OK RADIO 104,8 και στην εκπομπή «Στα Δίχτυα της Λάρισας», των Χρήστου Γκατζούλη και Θάνου Αναστασίου. Αναλυτικά όσα είπε:

Απόδοση: Γιώργος Μητσιούλης

-Πότε ξεκίνησαν οι συζητήσεις σου με τον Τύρναβο;

«Οι συζητήσεις ξεκίνησαν τώρα στις γιορτές. Απλώς, λόγω οικογένειας δεν μπορούσα να είμαι άλλο μακριά από την πόλη μου την Λάρισα. Έγινε μια συζήτηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, όπου συναντήθηκα με τον προπονητή και του είπα πως θα με ενδιέφερε να επιστρέψω στην πόλη και αμέσως επήλθε η συμφωνία. Έτσι, είμαι παίκτης του Τυρνάβου».

-Έκανες προπόνηση με την ομάδα;

«Σήμερα έκανα την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα και γνώρισα τα παιδιά. Τώρα από το νέο έτος και μετά ξεκινάμε και πάλι προπονήσεις».

-Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον Τύρναβο;

«Στόχος μας είναι να σωθεί η ομάδα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γιατί οι άνθρωποι μου έδειξαν εμπιστοσύνη και θέλω να τους βοηθήσω. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία και θα σωθούμε».

-Έχεις εικόνα από τον Βόρειο Όμιλο;

«Παρακολουθούσα και τον Βόρειο Όμιλο. Ο Ηρακλής έχει δείξει ότι έχει μια δυνατή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι θέμα ψυχολογίας, γιατί άμα κάνουμε ένα-δυο νικηφόρα αποτελέσματα θα πάρουμε τα πάνω μας».

-Τι έπαιξε ρόλο στην απόφαση σου;

«Το πιο βασικό, είναι πως ήθελα να γυρίσω πίσω στην πόλη. Δέχτηκα κάποια τηλεφωνήματα από άλλες ομάδες, αλλά το ξέκοψα, διότι δεν ήθελα να είμαι εκτός Λάρισας. Είχα κάνει άλλες δύο φορές κάποιες επαφές με την ομάδα, αλλά δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία. Τώρα όμως, τέλος καλό όλα καλά».

-Ποια η γνώμη σου για τα προβλήματα που έχουν γενικά οι ομάδες;

«Πολλές ομάδες δυστυχώς, με το που ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν και δεν θα μπορούν να κατέβουν να αγωνιστούν. Έτσι είναι τα πράματα δυστυχώς γενικά, για όλα τα επαγγέλματα».

-Έχεις στο μυαλό σου να κάνεις ένα βήμα παραπάνω με τον Τύρναβο;

«Δεν πρέπει να κοιτάμε μακριά. Το πιο σημαντικό είναι να στηθεί μια καλή ομάδα και να φύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Από εκεί και πέρα, αν μπορούμε να κάνουμε και ένα βήμα παραπάνω, μακάρι να το κάνουμε».

-Αγωνιστικά, σε τι κατάσταση βρίσκεσαι;

«Αγωνιστικά, έκανα την τελευταία μου προπόνηση με τον Απόλλωνα, από εκεί και πέρα, έχουμε το παιχνίδι με την Τρίπολη».