Βαθμολογία

Και επίσημα στον Τύρναβο ο Κυριάκος

Ο Τάσος Κυριάκος, έκλεισε και επίσημα στην ομάδα του Τυρνάβου, μετά από τις επαφές που είχαν οι δύο πλευρές εδώ και καιρό, όπως σας είχαμε πληροφορήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ανακοινώνει με μεγάλη της χαρά την απόκτηση του πολύπειρου ποδοσφαιριστή Τάσου Κυριάκου, ο οποίος αποτελεί την τρίτη μεταγραφική κίνηση για τη χειμερινή περίοδο. Ο Τάσος Κυριάκος θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής έχει ένα από τα πιο πλούσια βιογραφικά αυτή τη στιγμή στο χώρο του ποδοσφαιρού αφού έχει αγωνιστεί σε ΑΕΛ, Καλλιθέα, Ολυμπιακό, Άρη, Ομόνοια, ΠΑΣ Γιάννενα, Νίκη Βόλου, Ηρακλή, Πανηλειακό και Απόλλων Σμύρνης.
Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 καλωσορίζει τον Τάσο στην ομάδα και του εύχεται υγεία και ευτυχία για το 2015».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος δήλωσε μετά την απόκτηση του Τάσου Κυριάκου:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη μεταγραφή, αφού ο Τάσος είναι ένας πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής με πολύ πλούσια καριέρα. Από προσωπική επαφή που είχα μαζί του μου απέδειξε ότι ήθελε πολύ να έρθει να παίξει στην ομάδα του Τυρνάβου και να βοηθήσει στα μέγιστα να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτή η μεταγραφή ήρθε στο καλύτερο ταϊμινγκ και για αυτόν αλλά και για την ομάδα μας. Του εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες».

* Επισημαίνεται δε ότι ο Κυριάκος έχει συνυπάρξει με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη και τον Τεχνικό Διευθυντή Τσιτσιμπή Πέτρο στη Νική Βόλου και είχαν άριστη συνεργασία.