Βαθμολογία

Φαβορί ο Ζιώγας

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η ΑΕΛ, μετά και την λύση της συνεργασίας με τον Θωμά Γράφα. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι στιγμής, εκτελεί ο Σάκης Αναστασιάδης, που προετοιμάζει την ομάδα ενόψει του παιχνιδιού που θα γίνει το νέο έτος απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει μια λίστα με ονόματα υποψήφιων για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες γίνεται λόγος και για τον Μιχάλη Ζιώγα, με την περίπτωση του να είναι η επικρατέστερη.

Ο Μιχάλης Ζιώγας, έχει διατελέσει και στο παρελθόν προπονητής της ΑΕΛ, ενώ έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα, καθώς ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της χρυσής δεκαετίας του ’80. Μέχρι πρότινος, ήταν προπονητής στην ομάδα του Πιερικού, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τόσο αυτός, όσο και ο βοηθός του Μίλτος Ζιάκας έλυσαν την συνεργασία τους με την ομάδα του γειτονικού Νομού.

Πλέον, απομένει να δούμε τις όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν τις επόμενες ώρες, λαμβάνοντας υπόψη πως η ομάδα χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει την ευρεία στήριξη του κόσμου, όπως επίσης και να ξέρει την ιδιοσυγκρασία της ΑΕΛ.