Βαθμολογία

Σάντσες: «Δεν είμαι ο σταρ της Άρσεναλ»!

Ο Αλέξις Σάντσες αρνήθηκε τον χαρακτηρισμό «σταρ της φετινής Άρσεναλ», επισημαίνοντας πως ο ίδιος νιώθει απλά ως ένα κομμάτι- ίσο με τα υπόλοιπα - της ομάδας!  

Όσο και αν το αρνείται, η αλήθεια πως μέχρι στιγμής είναι τουλάχιστον δύο σκάλες ανώτερος των υπόλοιπων συμπαικτών του. Ο ίδιος ρωτήθηκε για το πώς νιώθει όταν ο Τύπος και οι οπαδοί αναφέρονται με τόσο εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια:

«Ο χαρακτηρισμός σταρ είναι σχετικός. Δεν νομίζω ότι είμαι. Διαθέτουμε μια ομάδα με πολλούς σπουδαίους παίκτες, παγκόσμιας κλάσης, κατόχους Παγκοσμίου Κυπέλλου και ορισμένους που παίζουν στην εθνική Αγγλίας και Γαλλίας. Είμαι απλά ένας ακόμη ποδοσφαιριστής αυτής της ομάδας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιλιανός άσος και συνέχισε αναφερόμενος στην εντυπωσιακή περίοδο που διανύει στο Λονδίνο:

«Έκανα καλή αρχή, όμως ο τίτλος της ιστορίας μπαίνει πάντα αφού τελειώσει το γράψιμο, όχι όταν ξεκινά. Είμαι χαρούμενος στην Άρσεναλ. Ήρθα σε ένα πρωτάθλημα που αγαπώ, η ομάδα μου είναι φανταστική και ο προπονητής μου από τους κορυφαίους. Όλοι είναι εξαιρετικοί. Περνάω πολύ καλά, ενώ ακόμα εξερευνώ την πόλη».