Βαθμολογία

Πελεγκρίνι: «Σκεφτήκαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε»

Τους λόγους που η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ισοφαριστεί από τη Μπέρνλι, έχοντας προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά, προσπάθησε να εξηγήσει ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι. Να μαζέψει τα ασυμμάζευτα ήταν η πρόθεση του Μανουέλ Πελεγκρίνι μετά την ισοπαλία-σοκ κόντρα στη Μπέρνλι.

Οι «πολίτες» επαναπαύτηκαν στο 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, με αποτέλεσμα να μην κατέβουν ποτέ στο γήπεδο και να δεχθούν δύο γκολ από την αντίπαλό τους. Ο Χιλιανός τεχνικός αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη συμπεριφορά, ενώ στάθηκε και στον τομέα της κούρασης.

«Ίσως στο 2-0, σκεφτήκαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει ποτέ. Αλλάξαμε τον ρυθμό μας ή δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ίδια ένταση στο 2ο ημίχρονο. Ο δεύτερο λόγος, επειδή είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες, αλλά ειδικά για την δική μας ομάδας να παίζει σε ένα βαρύ γήπεδο στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ. Επομένως ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τον ίδιο ρυθμό στο 2ο ημίχρονο», συμπλήρωσε ο κόουτς της Σίτι.