Βαθμολογία

Κράμαριτς για Πρέμιερ Λιγκ

Τσέλσι και Λέστερ διεκδικούν τον Αντρέι Κράμαριτς με τις «αλεπούδες» να προηγούνται στην μάχη απόκτησής του καθώς έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στην Ριέκα ύψους 7,9 εκ. λιρών.

Ο 23χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει σκοράρει φέτος 28 τέρματα με την ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις αποτελεί το νέο καυτό όνομα του κροατικού ποδοσφαίρου και η Ριέκα δείχνει διατεθειμένη να τον πουλήσει αρκετά ακριβά προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις εξαιρετικές του εμφανίσεις.

Παρά το ενδιαφέρον των Γιουβέντους και Μίλαν, Λέστερ και Τσέλσι φαίνεται να είναι πιο κοντά στην απόκτησή του με τον Ζοσέ Μουρίνιο πάντως να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν θα καταθέσει επίσημη πρόταση.

Ο αθλητικός διευθυντής της Ριέκα Σρεκ Γιούρισιτς επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας ότι τις πρώτες μέρες του 2015 θα υπάρξει νέα συνάντηση με τους ανθρώπους της Λέστερ ενώ κύριο μέλημα είναι να μείνουν όλες οι πλευρές ικανοποιημένες αφήνοντας φυσικά να εννοηθεί ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να αποκομίσει το μεγαλύτερο ποσό που μπορεί από την πώληση του ποδοσφαιριστή.