Βαθμολογία

Έρχεται «σκούπα», στην έξοδο ο Κατίδης

Μπορεί η Βέροια να έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη Super League, αλλά αναμένεται γίνουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της. Φεύγει ο Κατίδης. Εξετάζεται η περίπτωση του Πλανέγιας της Μπαρτσελόνα Β’. 

Σε αρκετές διορθωτικές κινήσεις αναμένεται να προβούν στη Βέροια. Η «βασίλισσα του Βορρά» τα έχει πάει ανέλπιστα καλά στο πρώτο μισό της σεζόν, καθώς είναι στην 5η της Super League με 25 βαθμούς ύστερα από 15 ματς και είναι πολύ κοντά στο να πετύχει τον στόχο της, δηλαδή την παραμονή (σ.σ. υποβιβάζονται τέσσερις ) άλλα οι άνθρωποι της ομάδας ετοιμάζουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ. Εκτιμάται ότι θα σημειωθεί διψήφιος αποχωρήσεων και θα γίνουν τρεις με τέσσερις προσθήκες. Αναζητούνται ένας αριστερός μπακ για μπακ απ του Αμαραντίδη, ένας κεντρικός χαφ, ένας επιθετικός και ένας εξτρέμ.

Τα βλέμματα είναι κυρίως στην ισπανική αγορά, που όπως είναι λογικό, ξέρουν αρκετά καλά ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, αλλά και ο βοηθός του, Κίκε Ερνάντεθ. Έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες το όνομα του Κίκο Φεμένια, ενώ στη λίστα προστέθηκε και ο Πολ Καλβέτ Πλανέγιας. Πρόκεται για 20χρονο μέσο, που αγωνίζεται στη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και στη τρέχουσα σεζόν μετράει πέντε συμμετοχές. Έχει αγωνιστεί και στη Κ-17 της Εθνικής Ισπανίας.

Ωστόσο, πολλά σε ότι αφορά τα μεταγραφικά θα εξαρτηθούν και από τις αποχωρήσεις που αναμένεται να γίνουν. Δύσκολο έως και απίθανο θεωρείται να μείνουν οι Κατίδης, Χάσελμπαινκ, ενώ δεν είναι απίθανο να μείνουν οι Μπεν (είναι πιθανόν να παραχωρηθεί), Μαλόν, Καταλά, Εσπάρθα, Βούκιτς. Δανεικοί θα δοθούν οι Ντόγος, Παυλίδης, Μάνος για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους.