Βαθμολογία

Ονειρεύεται την εθνική ο Τόμκινς

Μεγάλες βλέψεις, που φτάνουν μέχρι και την εθνική Αγγλίας, έχει για τον εαυτό του ο Τζέιμς Τόμκινς. Ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ελπίζει πως, εφόσον συνεχίσει τις υψηλού επιπέδου εμφανίσεις του, θα έρθει η πρώτη κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Μάλιστα, η σημερινή αναμέτρηση με την Άρσεναλ και η κόντρα του με τον Αλέξις Σάντσες θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον ίδιο να τραβήξει το βλέμμα του Ρόι Χότζον: «Θα ήταν ωραίο αν μια μέρα ερχόταν μια κλήση από την εθνική. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ένα… Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να παίζεις συνεχώς καλά με την ομάδα σου», τόνισε αρχικά ο άσος των «σφυριών» και πρόσθεσε:

«Παρακολουθώ το ισπανικό ποδόσφαιρο και γνωρίζω καλά για τι είναι ικανός ο Σάντσες. Τον έβλεπα από τότε που έπαιζε στην Μπαρτσελόνα. Έχει αποδείξει την αξία του, ειδικά στο δικό μας πρωτάθλημα που δεν είναι καθόλου εύκολο. Δεν μπορώ όμως να εστιάσω σε έναν αντίπαλο, διότι η Άρσεναλ διαθέτει πολύ ποιοτική ομάδα. Είμαι 25 ετών και νιώθω ότι ακόμα μαθαίνω. Νομίζω ότι όσα περισσότερα παιχνίδια παίρνω, τόσο καλύτερος θα γίνομαι. Πάω καλά με την ομάδα μέχρι στιγμής».