Βαθμολογία

ΜακΚλάρεν για Έβερτον!

Η πίεση έχει γίνει αφόρητη για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στην Έβερτον, με τους Βρετανούς να αναφέρουν ότι οι διοικούντες έχουν στα υπ’ όψη τους τον Στιβ ΜακΛάρεν, εφόσον χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Ισπανό προπονητή.  

Η κακή εικόνα της φετινής Έβερτον και τα σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Πρέμιερ Λιγκ δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν «θέμα», όσον αφορά το μέλλον του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός αδυνατεί μέχρι στιγμής να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και εκτιμάται ότι εφόσον η εικόνα αυτή συνεχιστεί, οι διοικούντες θα προβούν σε άμεσες λύσεις.

Στην Αγγλία παρουσιάζουν τον Μαρτίνεθ- μαζί και τον Έρβιν της Γουέστ Μπρομ- ως τους επόμενους δύο που κινδυνεύουν με απόλυση. Σε αυτό το ακραίο σενάριο, ειδικά για το αφεντικό της Έβερτον, στη λίστα των υποψηφίων βρίσκεται το όνομα του Στιβ ΜακΛάρεν!

Ο κόουτς της Ντέρμπι κάνει εξαιρετική δουλειά στην Τσάμπιονσιπ και βαδίζει ολοταχώς στην επίτευξη του βασικού στόχου, δηλαδή της ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Έβερτον δεν έχει έρθει ακόμη σε επαφή μαζί του, αν και στο Νησί θεωρούν δύσκολο, ακόμη και πρόταση να γίνει, να ζητήσει να αποχωρήσει από την Ντέρμπι.