Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Δημιουργούν κλίμα εναντίον μας»

Μετά την ισοπαλία κόντρα στην Σαουθάμπτον (1-1), κατά την οποία η Τσέλσι ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σεσκ Φάμπρεγας, ο Ζοσέ Μουρίνιο κατηγόρησε -εμμέσως πλην σαφώς- τους προπονητές κάποιων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ πως δημιουργούν κλίμα εναντίον της ομάδας του και επηρεάζουν τις αποφάσεις των διαιτητών όταν ένας ποδοσφαιριστής των «μπλε» ζητάει κάποια παράβαση!

«Πιστεύω ότι η Σαουθάμπτον αμύνθηκε με κάθε δυνατό τρόπο. Είχε οργάνωση, διάθεση και ενότητα. Η προσπάθεια των παικτών της, της απέφερε τον βαθμό.

Οι παίκτες μου προσπάθησαν να κερδίσουν, ειδικά στο δεύτερο μέρος. Δεν το καταλαβαίνω με το πέναλτι πάνω στον Σεσκ. Ο Άλαρνταϊς βγήκε και είπε πως οι παίκτες της Τσέλσι βουτάνε, μετά βγαίνει κάποιος άλλος προπονητής, λέει τα ίδια και μετά κάποιος άλλος. Ο διαιτητής αντί να δώσει πέναλτι έδωσε κίτρινη.

Το ίδιο συνέβη και με τον Ντιέγκο Κόστα κόντρα στην Μπέρνλι. Αυτό δεν καταλαβαίνω. Ο βαθμός είναι βαθμός απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Υπάρχουν αμφιβολίες κι αμφιβολίες. Η πραγματικότητα είναι ότι υπάρχουν πέναλτι και πέναλτι, κι αυτό ήταν σίγουρα.

Παιχνίδι με το παιχνίδι οι προπονητές λένε ότι οι παίκτες μου βουτάνε. Θα πάω στον διαιτητή, θα του ευχηθώ καλή χρονιά και θα του πω ότι θα ντροπιαστεί» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου μετά το ματς.