Βαθμολογία

Μ. Αλέξ/ρος Χαλκιάδων και Άρης Χαράς έγιναν ένα!

Δύσκολες μέρες περνάνε αρκετά σωματεία του νομού μας, με τα οικονομικά προβλήματα να είναι μεγάλα και πολλές φορές δυσβάστακτα! Αυτό αναγκάζει ομάδες να συγχωνευτούν και να πορευτούν μαζί με στόχο να αντέξουν και να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων και ο Άρης Χαράς αποφάσισαν να συγχωνευτούν για το καλό και των δύο!

Μάλιστα η απόφαση είχε παρθεί εδώ και περίπου δύο μήνες. Να θυμίσουμε πως ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων μετέχει στην Β’ ΕΠΣΛ και ο Άρης Χαράς στην Γ’ ΕΠΣΛ.

Από τη νέα χρονιά οι ποδοσφαιριστές του Άρη (15 δελτία στον αριθμό) θα μετακομίσουν… ένα χιλιόμετρο (τόσο χωρίζει τα δύο χωριά) και μέχρι το καλοκαίρι θα αγωνίζονται όλοι μαζί, σαν μία ομάδα στην Β’ ΕΠΣΛ με το όνομα να παραμένει Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα αποφασιστεί ένα συνδυαστικό όνομα που θα έχει μέσα και τα δύο σωματεία που διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους.

Η κίνηση αυτή έγινε για το καλό και των δύο και πλέον η νέα ομάδα αναμένεται να παρουσιαστεί ανταγωνιστικότερη και με ένα ρόστερ περίπου 25 παικτών, ενώ σε βάθος χρόνου αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγραφές.