Βαθμολογία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ athleticlarissa.gr: 15 παίκτες επέστρεψαν στα Δένδρα!

Εν μέσω «τρικυμίας» ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Από τη μία η διοικητική αβεβαιότητα έχει φέρει τους παίκτες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και από την άλλη ο Κώστας Σούκος που συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο αλλά ένα θλιβερό προσωπικό γεγονός (έχασε την μητέρα του) φέρνει μια μικρή αναβολή στο τελικό ραντεβού με τον Βαγγέλη Πλεξίδα για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το Σάββατο το μεσημέρι στις 16:00 ο υπηρεσιακός τεχνικός Σάκης Αναστασιάδης προπόνησε τους 15 (!) παίκτες που βρέθηκαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στα Δένδρα. Φυσικά να τονίσουμε πως οι δύο ξένοι (Περίκο – Μπιλά) έχουν πάρει μια μικρή επιπλέον άδεια αφού πήγαν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ενσωματωθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Συνολικά λοιπόν 17 παίκτες (ούτε καν 18αδα) έχει αυτή τη στιγμή η ομάδα στο δυναμικό της. Πάμε να δούμε αναλυτικά ποιοι παίκτες βρέθηκαν το Σάββατο στην πρώτη προπόνηση μετά τα Χριστούγεννα. Αναλυτικά: Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Μουλόπουλος, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τσεμπερίδης, Νεμπεγλέρας, Μπλέντι, Γκούρτσας, Σουάνης, Μελισσάς, Στεφανίδης.

Την Κυριακή το πρωί στις 11 είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση της ΑΕΛ. Πάντως το Σάββατο δεν συζητήθηκε το παραμικρό στην προπόνηση και όλοι περιμένουν τις όποιες εξελίξεις…