Βαθμολογία

Τσέλσι – Γουέστ Χαμ 2-0

Μικρή αντίσταση βρήκε η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» όπου φιλοξένησε τη φορμαρισμένη Γουέστ Χαμ, για να επιβληθεί με άνετο τρόπο 2-0. Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι «μπλε» είχαν τον απόλυτο έλεγχο και στο πρώτο 20λεπτο είχαν χάσει σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσουν στο γκολ. Το γόρδιο δεσμό με τα αντίπαλα δίχτυα, έλυσε ο Τζον Τέρι στο 31’ όταν μετά από κόρνερ, ο Ντιέγκο Κόστα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Άγγλος αμυντικός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, δεν άλλαξε ιδιαίτερα το σκηνικό. Η Τσέλσι ήταν ανώτερη και έτσι κατάφερε να «καθαρίσει» το παιχνίδι στο 62’ όταν ο Ντιέγκο Κόστα με ωραία προσωπική ενέργεια και σουτ έκανε το 2-0. Με το τρίποντο αυτό, η Τσέλσι εξασφάλισε την πρώτη θέση της βαθμολογίας και έτσι την πρωτοχρονιά θα είναι σίγουρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Φάμπρεγκα, Μάτιτς, Βίλιαν (85’ Ραμίρες), Όσκαρ (82’ Μίκελ), Αζάρ, Ντιέγκο Κόστα (82΄Ντρογκμπά).

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αντριάν, Κόλινς, Ριντ, Κρέσγουελ, Τζένκινσον, Νόλαν, Ντάουνινγκ (72’ Αμαλφιτανό), Νομπλ (59’ Σονγκ), Κουγιάτε, Βαλέντσια, Κάρολ (59’ Σακό).