Βαθμολογία

Δεν αλλάζει χρώματα η Κάρντιφ

Παρά τις προγραμματισμένες για την Πρωτοχρονιά διαμαρτυρίες των οπαδών ώστε η Κάρντιφ να επιστρέψει και πάλι στα μπλε, ο Βίνσεντ Ταν δεν σκοπεύει να δώσει την συγκατάθεσή του για να αποχωριστεί το αγαπημένο του κόκκινο. «Άλλωστε τα λεφτά μου και όχι ο Μακάι ήταν αυτά που μας έφεραν στην Πρέμιερ  Λιγκ» ανέφερε μεταξύ άλλων για να υπερασπιστεί τις θέσεις του!

Ο Μαλαισιανός επιχειρηματίας προχώρησε σε ριζοσπαστικές αλλαγές όταν απέκτησε τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ, αλλά παρά την παρουσία της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη χρονιά και την προσπάθεια της διοίκησης να ξαναβρεθεί εκεί, οι οπαδοί παραμένουν δυσαρεστημένοι με τον ιδιοκτήτη. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος δεν σκοπεύει να κάνει πίσω, δηλώνοντας στο «Sky Sports»:

«Θα ήθελα να πω το εξής. Οι διαμαρτυρίες δεν θα με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Η Κάρντιφ θα εξακολουθεί να φοράει κόκκινα και ελπίζουμε πως οι οπαδοί θα σκεφτούν με σύνεση και θα συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν για να ξαναβρεθούμε στην Πρέμιερ Λιγκ.

Θα έπρεπε να ξέρουν ότι όταν αποφασίσαμε να επενδύσουμε στον σύλλογο, είχα πει πως θα βάλω 100 εκ. εάν αλλάξουμε το μπλε και χρησιμοποιήσουμε τον δράκο στο έμβλημά μας αντί του μπλε πουλιού.

Στην τελική, ο κόκκινος δράκος είναι στην εθνική σημαία της Ουαλίας. Τότε, όλοι συμφώνησαν και κράτησα τον λόγο μου. Πλέον έχω επενδύσει περισσότερα από το προαναφερθέν ποσό, οπότε εάν διαμαρτύρονται, τηρούν το δικό τους μέρος της συμφωνίας;

Έκανα την προσφορά μου και συμφώνησαν. Ελπίζω να σκεφτούν καλύτερα, να αλλάξουν άποψη και να υποστηρίξουν τον σύλλογο. Άλλωστε, τα χρήματά μου ήταν αυτά που τον έφεραν στην Πρέμιερ μετά από 51 χρόνια. Δεν ήταν ο Μάλκι Μακάι. Βασικά, εκείνος δαπάνησε πολλά λεφτά και όλα αυτά θα φανούν σύντομα. Θεωρώ τον εαυτό μου τίμιο. Ελπίζω και εύχομαι να κάνουν το ίδιο για χάρη της Κάρντιφ».