Βαθμολογία

Δεν μετανιώνει για Ινδία ο Κόκε

Ικανοποιημένος από την επιλογή του να αγωνιστεί στο ινδικό πρωτάθλημα εμφανίζεται ο Ισπανός επιθετικός, χωρίς να κάνει λόγο για το μέλλον του

Ενώ οι συζητήσεις του με τον Άρη βρίσκονται σε εξέλιξη και το ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κίτρινους» φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, ο Σέρχιο Κόκε δεν εμφανίζεται μετανιωμένος για την απόφασή του να ζήσει την εμπειρία του ινδικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «todomercadoweb.es» ο έμπειρος στράικερ δεν αναφέρθηκε στο τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του.

«Είναι σκληρό το κοντράστ ανάμεσα στους δρόμους και τις γειτονιές της φτώχιας και τον πλούτο που υπάρχει σε άλλες περιοχές. Είχα την ευκαιρία να ανακαλύψω πως αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο οι Ινδοί, και να συμμετάσχω σε ένα τουρνουά καλά οργανωμένο» επεσήμανε αρχικά.

Επίσης, συμπλήρωσε: «Πραγματικά ράγιζε η καρδιά μου. Από τη μία ήμασταν στα πολυτελή ξενοδοχεία και από τον καναπέ μας βλέπαμε μεγάλη φτώχια. Δεν υπήρχε ενδιάμεση κατάσταση. Ή κάποιος ήταν πλούσιος ή φτωχός. Είδαμε και πολλά περίεργα περιστατικά. Αγελάδες να αρμέγονται στους δρόμους, ανθρώπους να οδηγούν ελέφαντες και πολλά άλλα. Πάντως, ο κόσμος ήταν πάντα πολύ φιλικός και μας συμπεριφερόταν σαν ήρωες».

Ερωτηθείς για το αν μετάνιωσε για την επιλογή του, απάντησε: «Σε καμία περίπτωση. Πραγματικά αγάπησα τη χώρα γιατί η συμφωνία με το σύλλογο, αλλά και η σχέση με τον κόσμο ήταν εξαιρετική. Παράλληλα, από οικονομικής άποψης τα πράγματα είναι στο καλύτερο επίπεδο. Μη λησμονείτε ότι παίκτες όπως οι Ανελκά, Ντελ Πιέρο, Ματεράτσι και Καπντεβίλα αγωνίστηκαν εδώ. Επίσης το γήπεδο ήταν συνεχώς γεμάτο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».