Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Σπανό ο Αιολικός

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου ανέφερε: «Η Διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Σπανό. Πρόκειται για επιθετικό, 24 ετών που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΠΑΟ Χαλκίδας, ΑΟ Λουκισίων, Ευβοικό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανηλειακό, Παναργειακό και Επισκοπή Ρεθύμνου.

Επίσης θα ήθελε να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Σεραφίγγο Ευάγγελο και Γεωργιόπουλο Άγγελο, στους οποίους εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους. Ο Ευάγγελος Σεραφίγγος αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα και συνέβαλλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας στην Football League 2 και θα αποτελεί πάντα μέλος της οικογένειας του Αιολικού. Αντίστοιχα ο Άγγελος Γεωργιόπουλος αποτέλεσε την πρώτη φετινή μας μεταγραφή και κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην ομάδα έδειξε επαγγελματισμό, χωρίς να δημιουργήσει ποτέ προβλήματα με τη συμπεριφορά του.

Θα θέλαμε επίσης να ευχηθούμε καλές γιορτές και ευτυχισμένη νέα χρονιά σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας. Το 2015 να φέρει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο σύλλογο μας».