Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο»

Είναι από τις λίγες φορές – αν όχι η μοναδική – που ο Ζοσέ Μουρίνιο, χαλαρός στον καναπέ του σπιτιού του, παραδέχεται σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τον φετινό τίτλο και πως ο ίδιος αισθάνεται ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί με επιτυχία!  

Ο «special one» παραχώρησε συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport και την Clare Balding, μιλώντας για αρκετά θέματα πέραν του ποδοσφαίρου και της προσπάθειας που κάνει φέτος η Τσέλσι. Όταν η κουβέντα, όμως, έφτασε στους «μπλε» του Λονδίνου που φέτος κυριαρχούν στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Ζοσέ Μουρίνιο είπε ξεκάθαρα:

«Θεωρώ ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε έτοιμοι για τον τίτλο φέτος. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και έχουμε δουλέψει πολύ και στο ψυχολογικό κομμάτι. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, παράλληλα όμως, πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και ταπεινοί. Να αντιλαμβανόμαστε κάθε εβδομάδα το πρωτάθλημα στο οποίο παίζουμε και τον ανταγωνισμό που υπάρχει στην Πρέμιερ Λιγκ. Το επίπεδο ανταγωνισμού στην Αγγλία κάνει δύσκολα τα πράγματα για όλες τις ομάδες».