Βαθμολογία

Συμφώνησε με Δεινόπαπα ο Πανελευσινιακός

Σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον Πανελευσινιακό και την Τετάρτη έγινε γνωστό ότι οι «σταχυοφόροι» τα βρήκαν σε όλα με τον Θανάση Δεινόπαπα.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε μείνει ελεύθερος εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα από την ΑΕΛ, για να συμφωνήσει εντέλει με τους «κυανόλευκους», οι οποίοι διεκδικούν την άνοδο στη Β' Εθνική μέσα από τη συμμετοχή τους στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ο Δεινόπαπας έχει περάσει ακόμα από την Κέρκυρα, τον Αγροτικό Αστέρα, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Αναγέννηση Επανομής και η απόκτησή του έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από άλλες ηχηρές μεταγραφές που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες ο Πανελευσινιακός.

Συγκεκριμένα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο αποχαιρετά το 2014 σε απόσταση 4 βαθμών από την κορυφή του 3ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας. Η διοίκηση του, από κοινού με τον προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Μαραντά, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη για μεταγραφική ενίσχυση, ώστε να δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα ισχυρό σύνολο το οποίο θα καταφέρει να πραγματοποιήσει τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, ήρθε σε συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές:

Κώστας Φλίγκος, επιθετικός, 29 χρονών από Ηρακλή Ψαχνών

Νίκος Γκεμίσης, μέσος, 25 χρονών από Ηρακλή Ψαχνών

Χρήστος Πουρής, τερματοφύλακας, 28 χρονών από Ερμιονίδα

Περικλής Μπουσινάκης, μέσος, 28 χρονών από Ερμιονίδα

Παύλος Ευθυμιάδης, μέσος, 25 χρονών από Ερμιονίδα

Γιάννης Γκέσιος, επιθετικός, 26 χρονών από Απόλλων 1926

Irdi Rapaj, μεσοεπιθετικός, 21 χρονών.

Επίσης γενικός αρχηγός αναλαμβάνει ο Διονύσης Παππάς».