Βαθμολογία

Η ΑΕΛ κοντά στην νέα της εποχή

Όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες, η ΑΕΛ βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει διοικητικά σε χέρια Λαρισαίων, κάτι που έχει αρκετά χρόνια να γίνει. Οι εξελίξεις όσον αφορά τα διοικητικά της ομάδας, τρέχουν τα τελευταία 24ωρα, με τον Κωνσταντίνο Σούκο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Βαγγέλη Πλεξίδα.

Χθες, μάλιστα, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές ούτως ώστε να ελεγχθούν τα βιβλία και να τακτοποιηθούν όλα όσα χρειάζονται για να είναι ξεκάθαρη η μεταβίβαση. Με τα σημερινά δεδομένα, αν και αύριο είναι Χριστούγεννα, αναμένεται να γίνει νέα συνάντηση ώστε να υπογραφεί η μεταβίβαση των μετοχών από τον Βαγγέλη Πλεξίδα στον Κωνσταντίνο Σούκο.

Μάλιστα, η πλευρά του Λαρισαίου επιχειρηματία, που ενδιαφέρεται για την ΑΕΛ, αναφέρει πως βρίσκεται πολύ κοντά, ενώ έχει ξεκινήσει και επαφές για την μελλοντική στελέχωση της ομάδας. Από το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό θα παραμείνουν 12 ποδοσφαιριστές, ενώ μέχρι τις αρχές του χρόνου οπότε και είναι προγραμματισμένο το επόμενο παιχνίδι της ΑΕΛ με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμα 5-6 παίκτες, ούτως ώστε να υπάρχει τουλάχιστον μια 18άδα.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά την θέση του προπονητή, διακαής πόθος του κυρίου Σούκου, είναι ο Σάκης Τσιώλης, ενώ παράλληλα έχουν γίνει κάποιες κρούσεις σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές(Κυριλίδης, Κολομητρούσης) για να αναλάβουν κάποιο πόστο, εάν όλα εξελιχθούν ομαλά.

Τέλος, να σημειωθεί, πως αν υπάρχει θετική εξέλιξη και ο Κωνσταντίνος Σούκος αναλάβει την διοίκηση της ΑΕΛ, τότε θα γίνει ένας αγώνας δρόμου, ώστε η ομάδα να παίξει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για την νέα χρονιά, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, στο AEL FC ARENA.