Βαθμολογία

Γκουτιέρες: «Ένιωσα υπέροχα»

Ο Γιόνας Γκουτιέρες παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Νιούκαστλ για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους αφότου νίκησε τον καρκίνο, κατά την οποία τόνισε πως ένιωσε υπέροχα αν και δυσκολεύτηκε αρκετά αγωνιστικά, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά πόσο μεγάλος μαχητής είναι.

Ο Αργεντινός έκανε την επανεμφάνισή του στα γήπεδα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο παιχνίδι της Κ21 των «καρακαξών» με την αντίστοιχη της Γουέστ Χαμ.

«Πραγματικά απήλαυσα που έπαιξα και πάλι μετά από όλες τις θεραπείες. Ήταν δύσκολα, αλλά πλέον είμαι χαρούμενος που επέστρεψα, που προπονούμαι με τα υπόλοιπα παιδιά και που αγωνίστηκα με την Κ21. Θα ήταν καλό για μένα να φτάσω στα κατάλληλα επίπεδα φυσικής κατάστασης και να επιστρέψω στην πρώτη ομάδα εάν μπορώ να το κάνω» δήλωσε αρχικά και στην συνέχεια προσέθεσε με χαμόγελο:

«Ήθελα να παίξω όσο περισσότερο μπορούσα, αλλά πρέπει να δεις πόσο αντέχεις και πως νιώθεις μέσα στο παιχνίδι. Ένιωσα καλά. Όσο περνούσε η ώρα ένιωθα καλύτερα και ολοένα πιο δυνατός. Αλλά ήταν μόλις το πρώτο. Ήταν δύσκολα και πλέον θέλω να συνεχίσω για να επιστρέψω.

Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μου. Μου έστελνε μηνύματα και με υποστήριζε. Πραγματικά το εκτιμώ και αυτό που έχω να πω είναι ευχαριστώ για την στήριξή τους. Θέλω να πω επίσης ευχαριστώ και στα παιδιά που έπαιξαν μαζί μου κόντρα στην Γουέστ Χαμ γιατί έτρεξαν πολύ να με βοηθήσου, καθώς επίσης ήταν υπομονετικοί όταν έκανα λάθος πάσες ή έχανα την μπάλα. Θέλω λοιπόν να τους ευχαριστήσω και αυτούς γιατί είναι σημαντικό που επέστρεψα, που έπαιξα, που κέρδισα. Δεν έχει σημασία που παίζεις, πρέπει πάντα να σκέφτεσαι τη νίκη».