Βαθμολογία

Νέα περιπέτεια για τον Ζε Ρομπέρτο

Ακούραστος, ασυμβίβαστος, διψασμένος ακόμη για μπάλα. Ο Χοσέ Ρομπέρτο ντα Σίλβα Τζούνιορ ή απλά Ζε Ρομπέρτο, συνεχίζει ακάθεκτος να αγωνίζεται ακόμη και αν βρίσκεται για τα καλά στο 40ο έτος της ηλικίας του.

Στις 6 Ιουλίου ο αειθαλής επιθετικός μέσος μπήκε στην τέταρτη δεκαετία της ζωής του, όμως εξακολουθεί να έχει την διάθεση και τις δυνάμεις να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο. Μέχρι πριν λίγες μέρες φορούσε την φανέλα της Γκρέμιο, έχοντας μέσα στο 2014, 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 5 γκολ, 9 κίτρινες κάρτες και 2640 αγωνιστικά λεπτά.

Πλέον υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους με την Παλμέιρας και θα βγάζει το ψωμί του στο Σάο Πάουλο. "Έρχομαι με ενθουσιασμό και νοοτροπία νικητή", τόνισε ο Βραζιλιάνος άσος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Ο Ζε Ρομπέρτο πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στα γερμανικά γήπεδα, επί σειρά ετών, ενώ είναι κάτοχος και γερμανικού διαβατηρίου.

Σε 72 ματς με το Αμβούργο είχε 8 γκολ και 20 ασίστ (6305'), ενώ με την φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν πρόλαβε να αγωνιστεί σε 148 ματς, με απολογισμό 19 γκολ και 42 ασίστ (12495').

Στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν, ο Βραζιλιάνος έφτασε στα 20 γκολ και της 62 ασίστ σε 248 παιχνίδια (19059').

Ο Ζε Ρομπέρτο έγινε περαιτέρω γνωστός στην Ελλάδα, αποτελώντας διακαή πόθο του Ολυμπιακού για... πολλά καλοκαίρια, ωστόσο δεν έβαλε ποτέ τα "ερυθρόλευκα". Παρέα με την χαρακτηριστική του κόμμωση που δεν αποχωρίζεται, θα συνεχίσει να κλωτσάει το τόπι με την φανέλα της Παλμέιρας για το 2015.