Βαθμολογία

Αναβλήθηκε η σημερινή προπόνηση!

Στα Δένδρα ελάχιστοι ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι στα γραφεία!

Πάρα πολύ δύσκολες είναι οι στιγμές που περνάει η ΠΑΕ ΑΕΛ. Από τη μία έχουμε τις προχωρημένες συζητήσεις Πλεξίδα – Σούκου για μεταβίβαση των μετοχών στον δεύτερο και από την άλλη υπάρχει το ποδοσφαιρικό τμήμα που έχει σχεδόν «ξηλωθεί»! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από χθες το απόγευμα όταν και ολοκληρώθηκε το παιχνίδι – παρωδία της ΑΕΛ στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα τέσσερις ποδοσφαιριστές που η καταγωγή τους ήταν από την Βόρεια Ελλάδα δεν επέστρεψαν στη Λάρισα με την αποστολή, αλλά αποχώρησαν από εκεί ώστε να βρεθούν κοντά στις οικογένειές τους.

Σήμερα το πρωί αρκετοί ποδοσφαιριστές καλέστηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και τους ανακοινώθηκε να λύσουν τα συμβόλαιά τους. Ορισμένοι τα βρήκαν με την ομάδα και τερμάτισαν τη συνεργασία τους, άλλοι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε για την ώρα τι θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Την ίδια ώρα πάντως είχε προγραμματιστεί σήμερα προπόνηση στα Δένδρα η οποία και αναβλήθηκε διότι εκεί βρέθηκαν 5-6 παίκτες μόνο, καθώς οι υπόλοιποι ήταν στα γραφεία της ΠΑΕ όπως προαναφέραμε.

Παράλληλα ο κ. Γράφας δεν εμφανίστηκε αφού αποχώρησε και μάλιστα η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως το Σάββατο θα γίνει η επόμενη προπόνηση της ομάδας! Πάντως οι παίκτες, όσοι μείνουν θα ενημερωθούν τηλεφωνικά για την ώρα που θα γίνει αν και δεν ξέρουμε τον αριθμό που θα επιστρέψει μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις! Σίγουρα τα επόμενα 24ωρα είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για το μέλλον της ομάδας!

Χρήστος Γκατζούλης