Βαθμολογία

Φέργκιουσον: «Μουρίνιο όπως... Κλούνεϊ»

Άδικο είναι το γεγονός ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι επιτυχημένος και συγχρόνως όμορφος, όπως δήλωσε αστειευόμενος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος παρομοίασε τον Πορτογάλο τεχνικό με τον Τζορτζ Κλούνεϊ!

Περιπαικτικός ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον αναφερόμενος στον Ζοσέ Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντας άδικο το γεγονός ότι ο Πορτογάλος είναι επιτυχημένος και όμορφος! Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Τσέλσι, τονίζοντας ότι ο 51χρονος τεχνικός μοιάζει με τον Τζορτζ Κλούνεϊ!

«Είναι επιτυχημένος, όμορφος και κερδίζει πάντα, ενώ έχει το στυλ του Τζορτζ Κλούνεϊ λόγω των μαλλιών του. Επίσης μπορεί να μιλήσει πέντε διαφορετικές γλώσσες. Ίσως και παραπάνω. Είναι στα αλήθεια άδικο!», δήλωσε αστειευόμενος ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, που στη συνέχεια ανέφερε ότι ο τεχνικός των «μπλε» ήξερε από την αρχή ότι ήθελε να γίνει προπονητής.

«Ξεκίνησε ως μεταφραστής του Μπόμπι Ρόμπσον, ακολουθώντας τον στην Μπαρτσελόνα. Εκεί άρχισε να δουλεύει με παίκτες για πρώτη φορά. Στη συνέχεια δούλεψε με τον Φαν Χάαλ. Μάθαινε συνεχώς. Ήταν από την αρχή αποφασισμένος. Ήξερε ότι ήθελε να γίνει προπονητής», ήταν τα λόγια του 72χρονου Σκοτσέζου που τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να αναλάβει μεγάλες ομάδες χωρίς να έχει παίξει ποτέ επαγγελματικά ποδόσφαιρο.

«Ποτέ δεν έπαιξε επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Ξέρετε πόσοι πρόεδροι θα προσλάμβαναν έναν προπονητή που δεν έχει παίξει ποτέ επαγγελματικά; Κανένας! Όμως ο Μουρίνιο τα κατάφερε. Ξεκίνησε προπονώντας μία μικρή ομάδα στην Πορτογαλία. Στη συνέχεια αναλαμβάνει την Πόρτο και κατακτά το UEFA και το Champions League. Ύστερα πάει στην Τσέλσι και παίρνει το πρωτάθλημα. Μετά κατακτά τα πάντα με την Ίντερ κ.ο.κ.», είπε ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που στο τέλος τόνισε ότι ο προπονητής της Τσέλσι είναι ένα παράδειγμα για όλους.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ένα παράδειγμα για όλους. Μας δείχνει ότι ο καθένας πρέπει να έχει στόχους και να μην αφήνει κανένα εμπόδιο να μπει στο δρόμο του μέχρι να τους πραγματοποιήσει», κατέληξε.