Βαθμολογία

Αλλάζει χέρια η ΑΕΛ ;

Ενώ φαινόταν ότι δεν θα έχουμε αλλαγή στα διοικητικά της ΑΕΛ, με δεδομένη την άρνηση του Πλεξίδα στους Λαρισαίους, τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Σε αυτήν την εξέλιξη έπαιξε ρόλο η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, τον τελευταίο καιρό, με το κλίμα στην ομάδα μόνο καλό να μην είναι, ενώ φαίνεται ότι και ο ίδιος ο Βαγγέλης Πλεξίδας είναι απογοητευμένος και δεν μπορεί να αναστρέψει το κλίμα.

Σε όλο αυτό κολλάει και το ενδιαφέρον του Λαρισαίου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Σούκου, που είναι από ότι φαίνεται, είναι υπαρκτό και έντονο. Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές είχαν αρκετές επαφές για την εξαγορά των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ, ενώ η πλευρά Σούκου, ενδιαφέρεται τόσο για την ομάδα, όσο και για το προπονητήριο των Δένδρων. Βέβαια, η κατάσταση όσον αφορά τα Δένδρα, δεν είναι ξεκάθαρη, καθώς πρέπει να ρυθμιστούν και κάποιες άλλες παράμετροι.

Πέρα από τις όποιες επαφές έχουν γίνει, πρέπει να γίνει και λογιστικός έλεγχος στα βιβλία της ΠΑΕ. Θα δούμε τις επόμενες ημέρες ποια θα είναι εξέλιξη των συζητήσεων και ποιο θα είναι το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΛ, με την ευχή όλων των φίλων της ομάδας, να γίνει ότι καλύτερο για την ΑΕΛ, ώστε να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και να προσπαθήσει από εκεί και πέρα για τον στόχο της.