Βαθμολογία

Δίνει 153 εκατ. για Μπέιλ η Γιουνάιτεντ

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί περί απόκτησης του Μπέιλ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η αγγλική ομάδα φαίνεται πως διαθέτει γύρω στα 153 εκατομμύρια ευρώ στην Ρεάλ για την απόκτηση του Ουαλού.

Τεράστιο φαίνεται πως είναι το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αποκαλυφθεί και κάποια ποσά για την μεγάλη μεταγραφή, τα οποία σύμφωνα με αγγλικά και ισπανικά μέσα αγγίζουν τα 153 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λουίς Φαν Χαάλ είχε αποκαλύψει πως επιθυμεί δύο κεντρικούς αμυντικούς, έναν μέσο και έναν ακραίο επιθετικό για το ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ φέρεται πως είναι ο εκλεκτός για την θέση του εξτρέμ αλλά φυσικά θα πρέπει να «ξηλωθεί» αν θέλει να τον αποκτήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σήμερα, η ισπανική εφημερίδα «AS» στο πρωτοσέλιδο της κάνει λόγο για ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων» οι οποίοι σκοπεύουν να διαθέσουν το ερχόμενο καλοκαίρι κοντά στις 101 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή 153 εκατομμύρια ευρώ.

Παράλληλα μία τέτοια μεταγραφή θα φέρει μία βαθιά οικονομική ανάσα στα ταμεία της Ρεάλ Μαδρίτης, αφού η «Βασίλισσα» έχει χρέος κοντά στο ένα δισεκατομμύριο.