Βαθμολογία

Στον πάγκο του ΠΑΟΛ Αβέρωφ ο Βασίλης Μπακογιάννης

Στην ομάδα του Αβέρωφ θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο Βασίλης Μπακογιάννης καθόσον επήλθε συμφωνία με τους ιθύνοντες του σωματείου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Λάρισας αναφέρει τα εξής:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή ποδοσφαίρου Βασίλη Μπακογιάννη, τον οποίο καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας και του εύχεται ολόψυχα κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Η πρώτη γνωριμία με τους παίκτες και προπόνηση υπό την επίβλεψη και καθοδήγησή του θα πραγματοποιηθούν σήμερα (23-12-2014) στις 18.30', στις αθλητικές εγκαταστάσεις του "Κουκουλίτσιος - Μουσιάρης". Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Δημήτρη Κουκουλιάφκα, ο οποίος, πέραν της ανεκτίμητης προσφοράς του στην Ακαδημία ποδοσφαίρου του σωματείου, το τελευταίο χρονικό διάστημα προσέφερε με επιτυχία τις πολύτιμες υπηρεσίες του και στο ανδρικό τμήμα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, σήμερα (23-12-2014) στις 18.00' το εφηβικό τμήμα του συλλόγου, παρουσία των προπονητών της ακαδημίας Δημήτρη Κουκουλιάφκα και Ανδρέα Τσιρβούλη, θα δώσει έναν ιδιαίτερο αγώνα χαράς κι ελπίδας συμμετέχοντας για ακόμη μία χρονιά στις εορταστικές εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου "Φλόγα" για παιδιά με αναπηρίες και μη, που θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γυμναστήριο εργατικών κατοικιών Γιάννουλης. Η έμπρακτη στήριξη όλων μας σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις δίνει τεράστια χαρά και δύναμη σ’ αυτά τα παιδιά, πραγματικούς άλλωστε "νικητές" της ζωής».