Βαθμολογία

Επιβεβαίωση για Λούκας από Ίντερ!

Από τα πλέον αρμόδια χείλη επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες των αγγλικών Μέσων για την πρόθεση της Ίντερ να αποκτήσει τον Λούκας Λέιβα. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι παραδέχτηκε ότι «τσεκάρει» τον μέσο της Λίβερπουλ, εν αντιθέσει με τον Άαρον Λένον που – σύμφωνα με διοικητικό στέλεχος της ιταλικής ομάδας- δεν βρίσκεται στις μεταγραφικές προτεραιότητες.  

Ο κόουτς των «νερατζούρι» ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν έτοιμο να διεκδικήσει την υπογραφή του Βραζιλιάνου μέσου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Ο Λούκας είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής, όμως ανήκει στη Λίβερπουλ και θα είναι δύσκολο να τον πάρουμε. Θα ήταν πολύ χρήσιμος για εμάς και θα μπορούσε να βοηθήσει τους νέους παίκτες να εξελιχθούν».

Αντίθετα, όσα γράφτηκαν για τον εξτρέμ της Τότεναμ δεν έχουν καμία ισχύ, σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της Ίντερ, Πιέρο Αουσίλιο: «Ο Λένον; Δεν ενδιαφερόμαστε για εκείνον. Δεν διαθέτει το προφίλ που θέλουμε. Θα δούμε τι θα γίνει με τις μεταγραφές, θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον προπονητή, όμως πρέπει να τηρήσουμε και το οικονομικό μας πλάνο».