Βαθμολογία

Θέλει Δασκαλάκη η ΑΕΛ!

Οι αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών από την ΑΕΛ έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα θα γίνουν και άλλες! Παράλληλα αναμένεται να αποκτηθούν και αρκετοί ποδοσφαιριστές (Έλληνες και Ξένοι) με στόχο να γεμίσει ξανά το ρόστερ της ομάδας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η διοίκηση έχει ξεκινήσει επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές και σύντομα αναμένονται και οι πρώτες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr η ΑΕΛ θέλει να αποκτήσει τον 32χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Σήφη Δασκαλάκη (έχει ύψος 1.92 και η καταγωγή του είναι από το Ηράκλειο Κρήτης).

Ο εν λόγω κίπερ έχει κερδίσει την προσφυγή που είχε κάνει κατά του ΟΦΗ και πλέον είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Η ΑΕΛ είναι δεδομένο πως θα αποκτήσει τερματοφύλακα μετά και την λύση της συνεργασίας με τον Τάσο Καρακούτση και βλέπει με θετικό μάτι την απόκτηση του Δασκαλάκη!

Το μεγάλο βήμα της καριέρας του έκανε με τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό τη σεζόν 2011-12, ωστόσο, αυτή η μεταγραφή έχει ιστορία, που μας γυρνάει πίσω στο 2007-08.

Τότε με τη φανέλα του Εργοτέλη, ο 29χρονος πορτιέρο είχε πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση, με την ομάδα του να παίρνει το "Χ" από τους Πειραιώτες και τους τελευταίους να τον βάζουν στη λίστα τους.

Χαρακτηριστκό του υψηλόσωμου τερματοφύλακα, είναι η προσευχή που κάνει μέσα στα δίχτυα της εστίας του, πριν από κάθε παιχνίδι. Έχει αγωνιστεί στον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον Ολυμπιακό και την Βέροια.