Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης: «Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες»

Ο προπονητής του Τυρνάβου, κύριος Απόστολος Χαραλαμπίδης, τόνισε τα εξής στην Συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Αιγινιακό: «Χάσαμε την ευκαιρία να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό το παιχνίδι. Λέω ευκαιρία, γιατί το παίρναμε σήμερα, θα ανεβαίναμε κι άλλο βαθμολογικά και θα μας έδιναν άλλη ώθηση οι τρεις βαθμοί. Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ κακοί και κάναμε το χειρότερο παιχνίδι. Στο δεύτερο, ισορροπήσαμε και κάναμε κάποιες ευκαιρίες, παίζοντας πιο ορθολογικά, αλλά δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε και το παιχνίδι έληξε 0-0. Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, για να φέρουν βαθμούς στα εκτός έδρας. Δεν είχαμε την πολυτέλεια των επιλογών για να φρεσκάρουμε την ομάδα. Αξιοσημείωτο είναι, πως ο Σουλιώτης που αγωνίζεται ως στόπερ, μπήκε στο παιχνίδι ως σέντερ φορ, γιατί δεν υπήρχε άλλη επιλογή στον πάγκο, μιας και τέσσερις βασικοί μας παίκτες είναι τραυματίες. Δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό το παιχνίδι και κοιτάμε μπροστά. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ενισχυθούμε και την νέα χρονιά να πετύχουμε τους στόχους μας».

-Σχετικά με το ρόστερ και τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου: «Το σκεπτικό μας είναι, να παρθούν 4-5 παίκτες. Μιλάμε φυσικά για παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να επιστρέψουν και οι παίκτες που είναι τραυματίες. Σε κάποιες περιπτώσεις είμαστε πολύ κοντά, αλλά περιμένουμε να λυθούν κάποια συμβόλαια, έχουν αναφερθεί κάποια ονόματα και έχουν γίνει συζητήσεις».

Από τους ποδοσφαιριστές του Τυρνάβου, μίλησε ο Δημήτρης Σουλιώτης, που είπε τα εξής: «Δεν καταφέραμε σήμερα να πάρουμε την νίκη, αλλά από δω και πέρα, έχουμε όλον τον χρόνο μπροστά μας, για να πάρουμε βαθμούς και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Καλές γιορτές σε όλους με υγεία».